Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sceptycznawobecobietnicazjaty

Jak sprawić, żeby oszalał na moim punkcie?!

Polecane posty

Alicja, 16 lat Byłam w szczęśliwym związku, chłopak mnie zdradził z facetem, zranił i upokorzył. Płakałam, wyłam i jadłam lody. Dostałam na fb zaproszenie do znajomych od jakiegoś Azjaty zaczęliśmy pisać po kilku miesiącach powiedział, że przyjeżdża do Polski próbował przyjechać do mojego miasta, zgubił się trzy razy ale w końcu dał radę spędziliśmy cudowny czas, nie jest zboki em ani nic Wraca do ojczyzny 8 marca, możemy się spotkać jeszcze dwa razy obiecywał, że wróci do polski na stałe za rok prawie się rozbeczal jak mieliśmy się rozstać podczas spotkania doprowadził mimo, że mógł się spóźnić na pociąg jest z******ty, uroczy i nieśmiały Pocałował mnie a później przepraszał bo myślał, że mi przeszkadza pis ze do mnie codziennie mamy się spotkać 18 i 25 Pytanie co zrobic, żeby jego jedynym marzeniem był powrót do polski, do mnie ?! Sorry za ta tragiczną pisownię ale padam z nóg ja nie wierzę w jego obietnice

Gość gość
każ mu listy pisać

Gość gość
Azjaty, OMG...dziewczyno wylizuk, masz dopiero 17 lat, lepiej zajmij się nauka

Akurat na jego pochodzenie mam wywalone Jeżeli zaś chodzi o naukę to wybacz, ale jestem uczennicą jednego z najlepszych liceów w Polsce, więc może nie każ mi się zajmować nauką skoro już to robie perfekcyjnie.

Gość gość
Naiwna jesteś, życia nie znasz. Raz się tylko spotkaliscie, to człowiek z daleka, nie masz pojęcia kim jest, mógł Ci różnych bajeczek nawciskac i nawet nie masz jak tego sprawdzić (Nie macie wspólnych znajomych). A ty juz wiesz ze to nie zbok, on mógł sie kreować na kogoś kim nie jest żeby lepiej wypaść w Twoich oczach. Nie wiesz nawet jakimi klamacami i aktorami są faceci, jeszcze wiele musisz doświadczyć. To niebezpieczne, on nawet może w swoim kraju mieć zone i dziecko a Tobie cokolwiek się powie to uwierzysz na słowo widzę...weź sobie lepiej daj siana i szukaj Polaka, wśród jakiś wspólnych znajomych szukaj chłopaka, zawsze to bezpieczniej i możesz zweryfikować czy mówi prawdę.

Gość gość
do autorki: czy zdajesz sobie sprawę, że ty i on, to dwa różne światy, poglądy, religie? jeśli chcesz z nim być, to musisz wiele dowiedzieć się o kraju jego pochodzenia i przede wszystkim wyznania. poczytaj tak na wszelki wypadek Koran w całości. swoją drogą, w tym wieku, twoich 16.lat, lepiej nie wyrywać się przed orkiestrę, to znaczy, nie pragnąć za wszelką cenę bycia z nim bo to może się dla ciebie źle skończyć. zauroczyłaś się w nim ale to jeszcze o niczym nie świadczy. szkoda mi ciebie dziewczyno. poszukaj Polaka na swoim poziomie i przestań snuć baśni z tysiąca i jednej nocy. rzeczywistość jest bowiem znacznie bardziej bolesna, niż twoje marzenia o byciu z Azjatą. i na koniec, jeśli to nie prowo, ogarnij swoje chucie, dziewczę :P

Gość Cloud_Dancing
Znajomość jako taką możesz utrzymywać. Nie obiecuj sobie jedna zbyt wiele bo możesz gorzko się rozczarować...Dziel na trzy jego słowa,Wiesz o nim tylko tyle ile Ci powiedział , nie masz możliwości aby to zweryfikować. Ten chłopak może mieć zupełnie inne podejście do wypowiadanych słów, gesty mogą mieć inne znaczenie. Co wiesz o jego kraju, kulturze? Może tam ktoś na niego czekać. Takich znajomości jak z Tobą może mieć wiele...''na jego pochodzenie mam wywalone''' trochę dziwne podejście jak na uczennicę prestiżowego liceum. Może warto byłoby się jednak zapoznać z różnicami kulturowymi, nawet samo podejście do kobiet i związku może mieć zupełnie inne.

Gość gość
A ile on ma lat?

Gość sceptycznawobecazjaty
Właśnie sobie uświadomiłam jak zabrzmiał pierwszy post. Przepraszam za wzbudzenie szumu i burzy Jeżeli chodzi o różnice kulturowe, to akurat na jego temat wiem dużo. Spokojnie drogie panie, nie pochodzi z krajów muzułmańskich :) Jego religia i rodzina. Zdążyłam się dużo dowiedzieć (nie tylko z jego wypowiedzi haha) 'Wywalone na jego pochodzenie' miałam na myśli to, że nie spotykam się z nim ze względu na to, z jakiego kraju pochodzi (uwierzcie mi, sa takie dziewczyny...) Żony i dziecka akurat nie ukrywa, wspólnych znajomych mamy. Hmm jakby to ująć - mam po prostu nudne życie, a on dodaje trochę wrażeń, więc fajnie by było gdyby tutaj wrócił. Haha, dosłownie 'grzeczna dziewczynka szuka wrażeń' Może źle na początku to opisywałam, przyznam szczerze że nie przeczytałam pierwszej wypowiedzi kilka razy zanim ją wysłałam :) Jeżeli chodzi o jego słowa, to jestem strasznie sceptyczna i nieufna mimo wszystko Pozdrawiam i bardzo przepraszam Was za zamieszanie ^_^