Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie, czy dziewice maja lepiej?

Polecane posty

Gość gość

Czy macie przyklady z zycia, oczywiscie potwierdzone na 100% ze dziewica byla lepiej traktowana przez faceta/meza i nie zdradzana?

Gość gość
A co? Żałujesz :o ?

Gość gość
No troche zaluje ale samego faktu ze w przeszlosci bylam z kims z kim nie powinnam. Moze gdybym z nim nie byla to dzis znalazlabym kogos i nie miala takich uprzedzen. Nie wiem ale mam wrazenie ze jak bylam niewinna to faceci byli dla mnie lepsi, milsi itp. Poza tym jednym nie mialam nikogo innego, z kim doszloby do pelnego seksu. Mialam chlopakow, robilismy rozne rzeczy ale nie oddalam sie cala;) Ostatnio przyszla do nas do pracy mlodziutka dziewczyna, 22 latka ponoc dziewica i wszyscy faceci sie nia zachwycaja. Kazdy mowi, ze chce sie z nia ozenic :) Pewnie nie wzbudzilaby takiego zainteresowania, gdyby tego nie powiedziala ;) Jak bylam dzieckiem to moim marzeniem bylo miec jednego faceta na cale zycie ale teraz sadze, ze to glupota po prostu. Facetom niby zalezy na dziewicy, ale chyba dlatego, ze mysla ze taka ich nie bedzie zdradzac a oni tak i beda czuc sie lepsi, a nie dlatego, ze sa tacy romantyczni i porzadni. Slynny Elvis notorycznie zdradzal ta swoja zone Priscille a ona byla czysta dziewica w dniu slubu jeszcze. Nie wiem jak tak mozna nie docenic kobiety,.

Gość gość
Chodzi o to, że nie będą bali się porównań przy takiej. Często też jest to fetyszem i ciekawością zwykła. Nietknietej chcą też nawiedzeni katolicy. O to tu chodzi. Nigdy nie zrozumiem kobiet gloryfikujacych swojej dziewictwo. Facetów tym bardziej.

Gość gość
Skąd wiecie w firmie, czy jest dziewicą :o ? Bez kitu?

Gość gość
5:58 Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
Ona powiedziala to komus i poszlo dalej, w sumie razem z cala sprawa, wiec to dziewictwo to byl dodatek do tej calej sytuacji

Gość gość
gość dziś Chodzi o to, że nie będą bali się porównań przy takiej. Często też jest to fetyszem i ciekawością zwykła. Nietknietej chcą też nawiedzeni katolicy. O to tu chodzi. Nigdy nie zrozumiem kobiet gloryfikujacych swojej dziewictwo. Facetów tym bardziej. X Szanuj się.

Gość gość
6:01 Po czy wnioskujesz, że się nie szanuje? Konkret.

Gość gość
5:57 skad wiesz, ze akurat o to chodzi?

Gość gość
Domyślam się. Nietrudno do tego dojść. Po prostu gloryfikacja niepotrzebna pewnych rzeczy nie jest czymś normalnym.

Gość gość
gość dziś 6:01 Po czy wnioskujesz, że się nie szanuje? Konkret. X Świadczy o tym twój ewidentny ból d**y o katolicyzm i niezrozumienie natury rzeczy. Sensu trzymania dziewictwa.

Gość gość
gość dziś 5:57 skad wiesz, ze akurat o to chodzi? xx nie wie. wpieprza każdemu własne poglądy w brzuch.

Gość gość
Masz rację.Nie rozumiem takiego podejścia. Ból d**y masz ewidentnie ty, bo znówu się zaczynasz pluć do mnie, zamiast odpowiadać na temat. A co do tematu, to może warto spojrzeć na niego realnie, a nie bajkowo. Większość dziewictwo przez całe małżeństwo zastanawia się jak byłoby z innym nawet jeśli głośno tego nie mówią. I to jest fakt. Jeśli jednak ktoś lubi otaczać się iluzją to proszę bardzo. Przecież nikomu nie zabraniam. Mam jednak pełne prawo się z tym nie zgadzać.

Gość gość
6:06 Spjerdalaj. Ewidentnie szukasz zaczepki, atencyjna kurfo. I kto tu za kim lata?

Gość gość
Masz rację.Nie rozumiem takiego podejścia. Ból d**y masz ewidentnie ty, bo znówu się zaczynasz pluć do mnie, zamiast odpowiadać na temat. A co do tematu, to może warto spojrzeć na niego realnie, a nie bajkowo. Większość dziewictwo przez całe małżeństwo zastanawia się jak byłoby z innym nawet jeśli głośno tego nie mówią. I to jest fakt. Jeśli jednak ktoś lubi otaczać się iluzją to proszę bardzo. Przecież nikomu nie zabraniam. Mam jednak pełne prawo się z tym nie zgadzać. X Jakie znowu? Znowu to ty mylisz fakty z opiniami. To, że ktoś rzekomo "otacza się iluzją" to twoja opinia, a nie fakt. Moim zdaniem ty otaczasz się iluzją. Boli cię to, że ktoś cię może uznać za nieszanującą się, dziwkę wręcz, więc dorabiasz sobie filozofię do ludzi, którzy się szanują. Masz też ewidentny problem z katolicyzmem.

Gość gość
Ideologie rodem z baśni dorabiaja sobie właśnie najczęściej katolicy do dziewictwa i traktują je jako gwarant lepszego małżeństwa co jest po prostu śmieszne. To za kogo biorą mnie obcy i obojętni mi ludzie mało mnie obchodzi, naprawdę. Jeśli po mojej wypowiedzi bierzedz mnie za divke to współczuję ci pokrzywionych osadów.

Gość gość
gość dziś 6:06 Spjerdalaj. Ewidentnie szukasz zaczepki, atencyjna kurfo. I kto tu za kim lata? xx Schizofrenia detected 🖐️ Zawsze piszesz jako dwie osoby? Może zacznij się podpisywać pod każdą swoją osobowością. Wjeczi1 i Wjeczi2? Hmm? P.S. To już nie można głupot, jakie wypisujesz (nawet ludzie z boku widzą, że mylisz opinie z faktami i sobie dopowiadasz) sprostować? W innym temacie? Ciekawe. Nawet nie patrzę na posty pod kątem czy to ty czy nie. Widzę głupoty i naginanie faktów to reaguję. Odmawiasz prawa do dbania o dobra osobiste prostytutkom (co jest chamstwem) a potem szkalujesz dziewice. Nikt ci nie pasuje i to jest twój problem.

Gość gość
gość dziś Ideologie rodem z baśni dorabiaja sobie właśnie najczęściej katolicy do dziewictwa i traktują je jako gwarant lepszego małżeństwa co jest po prostu śmieszne. To za kogo biorą mnie obcy i obojętni mi ludzie mało mnie obchodzi, naprawdę. Jeśli po mojej wypowiedzi bierzedz mnie za divke to współczuję ci pokrzywionych osadów. X Prostytutkom w innym temacie odmawiasz podstawowych praw a dziewice szkalujesz. Ty akceptujesz tylko siebie sama. Cala reszta be. To sie leczy.

Gość gość
Nazywasz wyrażenie swojej opinii szkalowaniem? Ty jesteś psychiczna po prostu. Czujesz się kimś wyjątkowym, bo jesteś dziewica? Serio? Nie przekładaj swojego zerowego doświadczenia na każdego człowieka.

Gość gość
Że o słownictwie nie wspomnę. "atencyjny kurfiszon"? Co to za wyrażenia? Z rynsztoka wyszłaś?

Gość gość
A jak inaczej niż szkalowaniem nazwiesz obrażanie katolików przez ciebie? "Nawiedzeni katolicy" - cytat z twojej wypowiedzi. Trochę otwartości, kultury i szacunku moja droga. Nie zaszkodziłoby ci.

Gość gość
Zapoznaj się z definicja szkalowania zanim się ośmieszysz. I nie szukaj g****oburzy bo już się żegnalas. Jeśli myślisz że każdy będzie Ci klaskal uszami i zgadzał się z każdym poglądem a ty inne zdanie będziesz brała za szkalowanie to stuknij się w łeb. Naprawdę.

Gość gość
A co do Autorki. Nie warto wylewać łez nad tym, co już się stało. Nie ma recepty na udany związek. Na pewno nie jest nim samo dziewictwo. Ważne, żeby ogólnie się szanować i podchodzić do siebie i innych z szacunkiem. Tak jak piszesz o tych Presleyach. Różnie może być. Nikt nie da gwarancji.

Gość gość
Pisałam o NAWIEDZONYCH katolikach nie wykluczając przy tym tych normalnych. Próbujesz zmanipulowac moja wypowiedź jak marne dziennikarzyny z równie marnych stacji...Pozniej nie płacz na stalking bo sama się o niego prosisz. Zacznij myśleć.

Gość gość
gość dziś Zapoznaj się z definicja szkalowania zanim się ośmieszysz. I nie szukaj g****oburzy bo już się żegnalas. Jeśli myślisz że każdy będzie Ci klaskal uszami i zgadzał się z każdym poglądem a ty inne zdanie będziesz brała za szkalowanie to stuknij się w łeb. Naprawdę. X Widocznie ty jej nie znasz. Przedstawiając katolików jako psychicznych, obrażasz ich. Siebie też, ale to już mniej oczywista i pewnie niepojęta dla ciebie kwestia. Nikt ci nie każe klaskać uszami (radzę zmienić trochę repertuar wypowiedzi i aforyzmów, bo obecny trąci nudą i wulgarnością). Po prostu bądź obiektywna i przestań naginać fakty, bo robisz to cały czas. A jeśli nie, to licz się z wytknięciem ci hipokryzji. Którą rzekomo tak tępisz :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Zapoznaj się z definicja szkalowania zanim się ośmieszysz. I nie szukaj g****oburzy bo już się żegnalas. Jeśli myślisz że każdy będzie Ci klaskal uszami i zgadzał się z każdym poglądem a ty inne zdanie będziesz brała za szkalowanie to stuknij się w łeb. Naprawdę. X A jednak powołałaś się tylko na nawiedzonych katolików. Pomimo oczywistych statystyk, które przeczą twoim słowom (jeśli już szukać w jakiejś religii "fetyszu dziewictwa", to więcej go w religiach muzułmańskich, gdzie jest warunkiem do zawarcia małżeństwa). Wykładnia twojej wypowiedzi jasno wskazuje, że dyskryminujesz akurat wiarę katolicką. Co jest dziwne, bo większość rozumnych osób nie kala własnego gniazda. A te marne wymówki dla stalkingu (w postaci obnażania twojej hipokryzji i ciasnych poglądów) to swojemu trzylatkowi serwuj. Nie mnie.

Gość gość
Niczego nie będę zmieniac w moich tekstach. Jesteś pjerdolnieta suka która gra dobra duszyczke a w rzeczywistości jest zepsuta do samego szpiku kości. Jesteś śmieciem i mogę to napisać z ręką na sercu.

Gość gość
gość dziś Niczego nie będę zmieniac w moich tekstach. Jesteś pjerdolnieta suka która gra dobra duszyczke a w rzeczywistości jest zepsuta do samego szpiku kości. Jesteś śmieciem i mogę to napisać z ręką na sercu. X Właśnie pokazałaś swoją kulturę. Gratuluje.

Gość gość
Jakiegoś trzylatka sobie uroilas. Brawo. Idę stąd bo szkoda się produkować skoro i tak przyjdzie gnida i rozj***e temat swoimi schizami. W innych tematach prowadzę normalne dyskusje i jakoś nikt nikomu do gardła nie skacze. Ty się tym karmisz po prostu bo jesteś atencyjna k****.