Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie, czy dziewice maja lepiej?

Polecane posty

Gość gość
Kulturę pokazuje wtedy gdy mam do czynienia z ludźmi a nie fałszywymi sukami. Uorzedzajac twoja odpowiedź: nie wyznaje zasady że kulturę ma się zawsze. Nara.

Gość gość
gość dziś Jakiegoś trzylatka sobie uroilas. Brawo. Idę stąd bo szkoda się produkować skoro i tak przyjdzie gnida i rozj***e temat swoimi schizami. W innych tematach prowadzę normalne dyskusje i jakoś nikt nikomu do gardła nie skacze. Ty się tym karmisz po prostu bo jesteś atencyjna k****. X Ty Wieczorno rozwaliłaś kolejny temat swoimi wyzwiskami i urojeniami. Jak nie masz argumentów to przechodzisz błyskawicznie do wyzwisk i rozwalasz komuś temat. Potem się nie dziw, że ludzie cię mają za najgorszego szlaufa rodem z totalnej patologii.

Gość gość
gość dziś Kulturę pokazuje wtedy gdy mam do czynienia z ludźmi a nie fałszywymi sukami. Uorzedzajac twoja odpowiedź: nie wyznaje zasady że kulturę ma się zawsze. Nara. X Tu nie ma co wyznawać. Zaburzona prostaczko. To twoje kategoryzowanie (jak brak argumentu, to interlokutora od suk wyzwać), te urojenia, ciasny łeb...Zgłoś się czym prędzej na leczenie dla własnego dobra.

Gość gość
moja koleżanka. Nikt do niej nie podbija z tekstem ****asz się czy trzeba z tobą chodzić?! nikt nie gwizda, nikt nie klepie w tyłek, każdy mówi, że jest atrakcyjną kobietą a na mnie wyzwoloną mówią, że fajna dupa itp. żałuje, że wcześniej szalałam bo co mi po tych wszystkich facetach jak teraz jestem sama i nikt porządny nie chce do mnie zagadać a o nią wręcz walczą. Nawet jak już ma męża.

Gość gość
Zobacz kto się zaczął pluć pierwszy w tym temacie i skończ te marne manipulacje,dziewico od siedmiu boleści.

Gość gość
gość dziś Zobacz kto się zaczął pluć pierwszy w tym temacie i skończ te marne manipulacje,dziewico od siedmiu boleści. X Haha. Jaka słaba manipulacja. Wystarczy przewinąć stronę wcześniej. Znowu wyzywasz, gdy argumenty się nie zgadzają. Weź leki. Serio.

Gość nie pękaj bo po co
Autorko, jaki problem, teraz chirugicznie mogą ci odbudowac błone dziewiczą i możesz się z czystym sumieniem podawać za dziewice i "znowu" mieć branie, w sumie tani zabieg i gotowe

Gość gość
Dziękuję Ci za skuteczne wyleczenie mnie z pisania na kafe. Jak sobie pomyślę że miłe pisanie rozwali mi schizofreniczka atencjuszka to chce mi się rzygać. Tak że jeszcze raz dzięki. Pora zająć się robota.

Gość gość
gość dziś Dziękuję Ci za skuteczne wyleczenie mnie z pisania na kafe. Jak sobie pomyślę że miłe pisanie rozwali mi schizofreniczka atencjuszka to chce mi się rzygać. Tak że jeszcze raz dzięki. Pora zająć się robota. xx tak zawsze mity o pracy, roboty powtarzasz i jakoś zawsze potem stalkujesz całą noc :o jakbyś realnie miała pracę w danym dniu to byś tu nie siedziała całą noc. proste

Gość gość
Dla ciebie mogę być nawet bezrobotna rencistka wychowująca trzylatka i zarabiająca na niego poprzez dawanie d**y zulom. Whateva.

Gość gość
gość dziś Dla ciebie mogę być nawet bezrobotna rencistka wychowująca trzylatka i zarabiająca na niego poprzez dawanie d**y zulom. Whateva. xx sama o jakimś trzylatku wspominałaś. czuję, że jesteś niebezpiecznie blisko prawdy :o

Gość gość
Tak. Tej zwanej gunwo prawda... Żegnam.

Gość gość
Twoje słowa.

Gość gość
Kurczę jak to trole potrafią rozj***c ciekawy temat offtopem

Gość gość
Mysle ze gorzej bo musza strzec przed zdobywcami, triumfatorami i innymi koneserami. A jak wlasciwy sie dlugo nie zjawia to cierpia z powodu deprywacji potrzeb cielesnych i biologicznych.

Gość gość
Agencyjna jest fajna lata za mną i robi mi loda.

Gość gość
Jak sie rozgladam po najblizszym otoczeniu to nie ma zadnej reguly. Zarowno widze zwiazki/ malzenstwa, w ktorych kobieta byla dziewica, a mimo to nie jest szanowana przez partnera i zostala porzucona, jak i takie, gdzie dziewica nie byla a maz nieba by przychylil. Oraz rozne wariacje. Nie ma zadnej zaleznosci.