Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

uniewaznienie malzenstwa

Polecane posty

Gość gość

Aktywny Zarejestrowany: Dzisiaj Posty: 1 Temat: uniewaznienie malzenstwa witam proszę o porade w 1979 roku zawarłem slub kościelny a w 1991 roku został wydany wyrok sadu o rozwod , musze cofnac się do tylu pare lat , 1978 roku zmarla moja mama , zostałem z ojcem i tu się zaczelo tato zaczol siegac po kieliszek , a ja razem z nim na początku było to pare kieliszkow potem wciaglem się piątek , sobota , i niedziela były moje alkohol był obecny , od rana , poznałem kolezanke ze szkoły , chodziliśmy z sobą 6 miesięcy podjelismy decyzje o slubie ukrywałem ze alkohol to mój przyjaciel , zawsze znalazłem wytumaczenie , a to urodziny , imieniny , itp. . po 2 latach urodzila się corka , zaczely się obowiązki , nie radziłem sobie z tym problemem nieraz wracałem z spaceru pijany z dzieckiem wiec w domu były awantury , zona wyprowadzala się do swojego domu , i tak za każdym razem obiecywałem ze się poprawie , le to były kłamstwa , decyzj o rozwodzie cywilnym , podjelismy wspólnie , rozwod bez orzekania o winie . 1994 roku zmarl mój ojciec , refleksje nad swoim życiem przestałem pic alkohol choć było to bardzo trudne , teraz mam 60 lat poznałem wspaniala kobiete , bardzo wiezaca chcemy się pobrać czy mam szanse a unieważnienie slubu kościelnego z tego powodu ze przed slubem i w trakcie slubu pilem alkohol . awantury , w domu , i itp. . pozdrawiam i proszę o komentarze , mieszkam w Krakowie może o namiary na adwokata Reklama

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować