Gość gość Napisano Luty 11, 2018 Aktywny Zarejestrowany: Dzisiaj Posty: 1 Temat: uniewaznienie malzenstwa witam proszę o porade w 1979 roku zawarłem slub kościelny a w 1991 roku został wydany wyrok sadu o rozwod , musze cofnac się do tylu pare lat , 1978 roku zmarla moja mama , zostałem z ojcem i tu się zaczelo tato zaczol siegac po kieliszek , a ja razem z nim na początku było to pare kieliszkow potem wciaglem się piątek , sobota , i niedziela były moje alkohol był obecny , od rana , poznałem kolezanke ze szkoły , chodziliśmy z sobą 6 miesięcy podjelismy decyzje o slubie ukrywałem ze alkohol to mój przyjaciel , zawsze znalazłem wytumaczenie , a to urodziny , imieniny , itp. . po 2 latach urodzila się corka , zaczely się obowiązki , nie radziłem sobie z tym problemem nieraz wracałem z spaceru pijany z dzieckiem wiec w domu były awantury , zona wyprowadzala się do swojego domu , i tak za każdym razem obiecywałem ze się poprawie , le to były kłamstwa , decyzj o rozwodzie cywilnym , podjelismy wspólnie , rozwod bez orzekania o winie . 1994 roku zmarl mój ojciec , refleksje nad swoim życiem przestałem pic alkohol choć było to bardzo trudne , teraz mam 60 lat poznałem wspaniala kobiete , bardzo wiezaca chcemy się pobrać czy mam szanse a unieważnienie slubu kościelnego z tego powodu ze przed slubem i w trakcie slubu pilem alkohol . awantury , w domu , i itp. . pozdrawiam i proszę o komentarze , mieszkam w Krakowie może o namiary na adwokata Reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach