Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Dziwne objawy

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Hej, nie może ktoś miał podobnie i się wypowie! Staramy się o dziecko od kilku miesięcy, z reguły cykle mam regularne. Jestem pod kontrolą endokrynologa (hashimoto, niedoczynność), niedawno bylam rowniez u ginekologa i wszystko jest ok. W tym miesiącu okres mi się spóźnia juz 4 dni. Kilka razy poczulam sie slabo - mialam wrazenie ze zemdleje, kilka osob pytalo co sie dzieje, bo zrobilam sie blada jak sciana, bola mnie piersi. Zrobiłam kilka testów ciążowych w różnym czasie i wszystkie wychodzą negatywnie. Końcem tygodnia wybieram sie na badania krwi (beta hcg i tsh) i do ginekologa, jednak chcialabym wiedziec, czy ktos może miał podobne objawy? Czy powinnam wykonac jeszcze jakies badania, albo obawiac sie jakiejs choroby?

Gość Cleo1976
Zawroty głowy to częsty objaw wczesnej ciąży, sama tak miałam.Na test jednak może być jeszcze za wcześnie.Beta-hcg z krwi najlepiej wykonać po co najmniej 7 dniach opóźniania się miesiączki, a test domowy z moczu-po co najmniej 14 dniach.Życzę powodzenia.

Gość gość
Chciałabyś porozmawiać? NETporadnia.pl: Telefon - Chat – Email Zaufania

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
Dziękuję za słowa otuchy, okres przyszedł spóźniony - jak nigdy. No cóż, nowy cykl, nowe nadzieje.