Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina889

Dziewczyny, połykacie po seksie oralnym? :)

Polecane posty

Jeśli tak, to jest to aż tak straszne? Często robię mojemu chłopakowi dobrze ustami (prawie codziennie) ale jeszcze nigdy nie skończył mi w buzi. Ale może warto spróbować? Aż takie to ohydne? + Tak, wiem że jak nie spróbuje to się nie dowiem, ale chce mniej więcej wiedzieć i chce się przekonać jak to jest. Może to i dziwne / Faceci, a wy lubicie jak wasza dziewczyna połyka?Przeszkadza wam jak wypluje?

Gość gośćmagnat
Moja żona raz połyka raz nie, trudno mi powiedzieć czy to dla niej straszne. Co do tego wypluwania to nie temat na forum

Gość gość
szklaneczka coli i z popitką samo wchodzi :)

Gość gość
dla faceta to bardzo ważne że może skończyć w ustach kobiety. Tak już mamy. Wytrysk na zewnątrz to tylko 50% przyjemności

Gość gość
Dama się dowiesz jak to jest. Moja kobieta robi to z przyjemnością, a ja z przyjemnością całuję ją odbierając jej to co ode mnie wzięła. Kiedy skończę w niej, robię jej dogłębną monetę. Koedy ona ma wytrysk też wylizuję wszstko. Smak zależy od diety. Mój jest słodki, ale podobno są też wstrętne. Najgorzej jest z palaczami i jedzącymi kompletnie niezdrowo o z nadwagą.

Gość gość
Mojego mężczyznę tak to podnieca że .... Jak dochodzi daje znak i już trzymam to w ustach rozpływającego:) połykam lubię to :D

Gość gość
jeżeli już wytrysk w ustach to obowiązkowe połykanie. Ale często nie kończy się w ustach - np jedną z ulubionych zabaw jest na piersi i potem wmasowywanie w nie.