Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasem żaluje ze mam dzieci a wy?

Polecane posty

Gość gość

Mam dwojke kochanych dzieci, chcianych planowanych 3 i 5,5 i czasem mam dosc. Teraz ciagle sie kloca,wrzeszcza. Szczerze to odpoczywam w pracy, tam robie swoje i tyle.W domu przy dzieciach zaczyna brakować mi cierpliwosci. Czasem zazdroszcze tym co ich nie maja u nad wszystko z mysls o dzieciach i caly rytm dnia podporządkowany dzieciom. A potem ogarniaja mnie wyrzuty sumienia

Gość gość
no i dobrze ci jakieś głupia i dałaś sobie zrobić dwoje dzieci i to jedno po drugim, ja mam jedno i żeby wuj na wuja wchodził to nie będzie drugiego, najwyżej usunę jak wpadnę . Jakie te baby są durne, naklepią tych bachorów a później narzekają

Gość gość
Nie żałuję. Mam chłopca i dziewczynkę. Śmiechu w domu co niemiara. :)

Gość gość
Mam troje bywa ciężko czasami do łez ale nigdy nie myślałam w ten sposób że żałuję że mam dzieci jestem szczęśliwa mimo iż bywa ciężko i jestem samotną mamą :)

Gość gość
Ty wyżej... nie kłam ;)

Gość gość
do gość dziś - i co może jeszcze co dziecko to inny tatuś, jaką trzeba być pieprznięta aby dać sobie zrobić troje dzieci z byle kim

Gość gość
Ale durne komentarze. Na nic lepszego was nie stać. Ja w chwilach zwątpienia i gorszego nastroju żałuję wielu rzeczy ale to szybko mija.

Gość gość
no i tak bedzie dopóki się nie wyprowadzą :)

Gość gość
ja mam tak samo. Kocham swoje dzieci ale w domu brakuje mi do nich cierpliwosci. W pracy odpoczywam. Staram sie nie zachowywac jak moi rodzice, ktorzy wszysykie swoje stresy w pracy wyladowywali na mnie i moim rodzenstwie. Jak brygadzista nakrzyczal na mojego tate w oracy, to my mielismy przerabane popoludnie i wieczor i trzeba bylo tacie z drogi schodzic. ja niestety mam podobnie...ale na razie na mniejsza skale, chociaz praca daje mi takie poczucie rownowagi, mimo ze cale zycie po pracy jest oodporzadkowane dzieciom. Jak ktos w pracy mowi, ze idzie do knajpy ze znajomymi, albo na zumbe lub spotyka sie z kims, to dla mnie to jest nie do uwierzenia, ze jest takie zycie. My z mezem jestesmy na 100% czasu z dziecmi, bo nkkt nas nie odciazy. Nie narzekamy. Ciagniemy swoj wozek :)

Gość gość
Małe są to Cię drażnią. Podrosną to będzie lepiej. Zobaczysz.

Gość gość
Tak, będzie inaczej. Ty zaczniesz drażnić ich.

Gość gość
Nie żałuję, mam dwójkę. Ale czasami wracam myślami do tych chwil sprzed dzieci.

Gość gość
gość dziś haha padlam, śmieszne ale prawidziwe

Gość gość
gość dziś Tak, będzie inaczej. Ty zaczniesz drażnić ich. Racja :D

Gość gość
Nie zaluję. I im starsze, tym z nimi ciekawiej,

Gość gość
Ja mam 4 dzieci z czego 2 to już nastolatki. Jak byli mali też czasem brakowało cierpliwości ale teraz gdy patrzę jak dorastają zdaje sobie sprawę że te czasy kiedy byli tacy mamowi już nie wrócą i że będę jeszcze za tym tesknic.Trzeba skupiać się na dobrych chwilach,zapamiętywać je a nie zalowac.Ten okres dzieciństwa tak naprawdę przeleci bardzo szybko i nam zostaną tylko wspomnienia...