Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darkfanatyk

Problem w zwiazku darkfanatyk

Polecane posty

Gość Darkfanatyk

Witam chciałbym się was poradzić bo mam problem z którym nie potrafie sobie poradzić. Otoz jestem z dzuewczyna od 4 lat ma ciężki charakter ale to ci dzieje się ostatnio to jakiś koszmar. Mieszkaliśmy razem bo mamy córkę 2 letnia, ale niedawno ona pokłóciła się z moją matką i wyprowadziła się do rodziców zabrała dziecko. Teraz mogę tylko widywać mała co też jest ciężkie bo jej matka nie chce żebym przyjeżdżał do kalej. Myślałem nad wynajęciem czegoś ale zaczynam wątpić bo nasz związek nie wygląda dobrze wini mnie za wszystko wogole nie mogę nic powiedzieć bo zaraz kłótnia i mogę się wynosic, u szantaż że nie bd widywał dziecka alimenty i takie tam wogole nie ma już uczucia wręcz mam wrażenie że mnie nienaidzi. Powiem co kolejek i wybucha i koniec związku nie wiem co teraz zrobić bo szkoda mi dziecka . Ale czy jest sens kiedy już nie widzę szans na uczucie z jej strony . Poprostu jest jej tak wygodnie bo zarabiam pieniądze i jestem kiedy trzeba ale boje się że tak już bd do końca . Ona ma jakieś ataki nerwów że nie panuje nad sobą i myślę że w tych nerwch to i Hyla by zdolna mnie zdradzić zresztą kiedyś już tak było

Gość gość
Moze twoja matka ja do tego doprowadzila ?