Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona96

Prosze o radę facetów Czego ON chce

Polecane posty

Gość zagubiona96

hej, Poznałam na studiach super chłopaka (2 lata starszy). On zaczął pojawiać się na wszystkich imprezach mojego roku (ja jestem na 2 a on na 4 więc to nie jego towarzystwo), poderwał mnie i teraz zacznie się opis naszej relalcji której zupełnie nie rozumiem. Na każdą naszą randkę zabierał jakąś parę ze swojego otoczenia. Jak odmawiałam mu spotkania to zawsze pytał mnie dlaczego, co innego robie w tym czasie, z kim i czy może ich zna (już po 1 niezobowiązującym spotkaniu) równocześnie często dzwonił do mnie np o 21 czy nie wyskocze z nim na miasto a wiedział że denerwuje mnie że nie szanuje mojego czasu Pytał mnie o moje plany na przyszłość. Czy chce miec dzieci i ile Potem zaprosił mnie na wspólny wyjazd z jego znajomymi ( w 3 pary) i tutaj już wszystko było ok zachowywał się w stosunku do mnie jakbym była jego dziewczyną. na wyjeździe odmówiłam mu seksu ze względu na to że jestem dziewicą i nie znam go zbyt dobrze (spotykalismy się 2 tygodnie). powiedział że rozumie i że imponują mu moje zasady moralne, do końca wyjazdu między nami było tak samo jak przed odmową (jestem dosyć atrakcyjna i zdażało się że byłam podrywana nawet jak byłam z nim na randce więc wiedział że dziewicą jestem nie dlatego że nie ma chętnych). Potem kontakt się urwał na 4 miesiące, mowił mi cześć na uczelni ale miałam wrażenie że się mnie wstydzi? Rownocześnie przed świętami zebrał się na odwagę i ze mną rozmawiał tak jakby nic nigdy się nie wydażyło i znowu zaczął pytać jakie mam plany na przyszłość Znowu zaczął pojawiać się tam gdzie ja ostatnio zaproponował mi obiad (oczywiście znowu z jego kumplem). Ale ponieważ zaczęło mnie drażnić jego niezdecydowanie zaproponowałam mu żebyśmy wyskoczyli razem na piwo. Odpisał mi "Bardzo chętnie, mam trochę zajęty tydzień ale wolisz środę czy czwartek?" Wybrałam środę a on znowu przestał się odzywać. Nie rozumiem go. Widzę że jak jest ze mną się stresuje, jego najlepszy kumpel obserwuje KAŻDY mój krok na instagramie (wyświetla każdą relacje a nawet nie ma mnie w znajomych. Co mam zrobić z tym chłopakiem? Przypomieć mu o spotkaniu? Czy wymazać go z listy znajomych? Czego on ode mnie chce? Sytuacja zaczyna mnie przerastać trwa już blisko 7 miesięcy

Gość gość
hahaha :D

Gość zagubiona96
Dodam tylko że nie mam nic do tego że się nie odzywał. Bo rozumiem go w 100% jest młody i chce się bawić więc nie mam żalu i nie przeszkadza mi to. Ale jednak to on szuka kontaktu, kontroluje co robię w moim wolnym czasie. Jak miałam zdjęcie z salonu tatuażu(tatuaż był kumpeli) to jego najlepszy kumpel chciał się spotkac (i spotkał) sprawdził czy sobie zrobiłam tatuaż i znowu zniknął. Zrozumcie że ta sytuacja jest dla mnie chora i ciężka.

Gość gość
Może po prostu zapytaj go wprost czemu sie nie odzywa - bo nie wiesz, czy wasze spotkania traktować serio czy nie. Facet najwyraźniej sam nie wiem czego chce, może kumple mu coś nagadali, że dziewica, cnota niewydymk, a z drugiej strony mu sie podobasz, dlatego oddala się i zbliża do Ciebie jak jakaś kometa. Osobiście radziłbym zająć się sobą i po prostu niech on się stara - bo tak tylko będziesz si wypalać emocjonalnie i tracić czas

Gość gość
Dla mnie to jakąs p/i/e/r/d/oła nie facet - wysyla kumpla, zamiast się odezwać. Dziecinne i niepoważne - autentycznie masz ochotę na spotkania z kimś takim?

Gość gość
Po 2 tygodniach luźnej znajomości odmówiła seksu :D a ten że to zasady moralne Bożeee widzisz i nie grzmisz. Żadna filozofia, już tłumaczę, nie dałaś mu to kontakt się urwał. Dobranoc.

Gość gość
Przecież 22latek to jeszcze bachor :o

Gość gość
To gej na 100%, spotyka sie z kobietami dla przykrywki.

Gość gość
Zmowa to się nazywa. Z daleka z takimi. Przygrywy i tyle

Gość gość
Moim zdaniem. Są 2 opcje: 1. Jest zakochany w Tobie i wstydzi się. Lub 2. Udaje i chce Cię tylko wykorzystać

Gość gość
Ten teksts jest dobry :D "chce sie bawic" bueheheahahihihi :D jak bachor w piaskownicy. Ehhh te dzieciory i ich wyprane mozgi :D