Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adamm11

Zarządzanie nieruchomościami

Polecane posty

Gość Adamm11

Cześć, dzień dobry. Poszukujemy dobrej firmy w Trójmieście z doswiadczeniem w zarządzaniu nieruchomościami. Możecie kogoś takiego polecić? Chodzi o obsługę nowej wspólnoty mieszkaniowej w Gdańsku. Zależy nam na przejrzystości na pewno, szybkim kontakcie w sytuacjach nagłych – awarie, usterki itp. Jakieś propozycje?

Gość gość
Naszą wspólnotą mieszkaniową w Gdańsku administruje od jakiegoś czasu licencjonowany administrator z firmy Osiedle Zielone i odczucia mam raczej pozytywne. Jest szybszy kontakt w naglych sprawach niż to było przed podpisaniem z nimi umowy, mimo że ponoć zarządzają sporą liczbą nieruchomości w 3 city to ja tego jakoś nie czuję, żeby przykładowo ilość była kosztem jakości.

Gość gość
Miałam do czynienia z firmą www.adminion.pl i muszę przyznać, że spełniają swoje zadanie znakomicie. Potrafią gospodarować pieniędzmi uzyskanymi od lokatorów. Dbają o ich wygody i starają się zapewnić poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
Jak na razie złego słowa nie mogę powiedzieć na temat obsługi biura Osiedle Zielone. Mamy swojego administratora który organizuje każdy temat, od drobnych napraw, po większe remonty, analizuje umowy z dostawcami mediów, ciepła, czy choćby banków i ubezpieczalni. Krótko mówiąć – dużo bardziej ekonimiczne podejście do naszej wspólnej wspolnotowej kasy niż to było wcześniej.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie firmy zajmującej się zarządzaniem nieruchomościami, która działa na terenie Lublina to polecam wam zgłosić się do http://www.wronarentals.com/ Sam współpracuję z tą agencją I mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Gość gość
Sprawdzona firma, która będzie zarządzać naszymi nieruchomościami jest bardzo ważna, jeżeli nie chcemy mieć nieplanowanych strat. Osobiście polecam wam firmę www.expert-nieruchomosci.eu Mają spore doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami.

Gość gość
Dobrą firmą, która zajmuje się zarządzaniem nieruchomościami jest www.zarzadca-pboczar.eu Sam z nimi współpracuję i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Ich siedziba znajduje się w Szczecinie, więc polecam ich wszystkim z tych okolic.

Gość gość

Jeżeli jesteście w posiadaniu nieruchomości to po za zarządcą powinniście się też rozejrzeć za odpowiednią firmą, która zajmuje się obsługą techniczną nieruchomości. W Warszawie znajduje się www.mskonserwacja.com.pl Na nich można polegać.

Gość gość

Wszystkim osobom, które rozglądają się za sprawdzoną firmą zajmującą się zarządzaniem nieruchomościami polecam skontaktować się z www.eureka.wroclaw.pl Sam korzystam z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Gość dacvv

My się przenieśliśmy do administratora osiedlezielone.eu, bo wcześniej mieliśmy problemy z zachowaniem właściwej dokumentacji przy przeglądach budowlanych. Bardzo efektywne podejście posiadają do napraw technicznych. Konserwatorzy wykształceni, sporo wiedzą. Kontakt z reguły online i fundusz remontowy konkretny, coś z niego wynika, a nie tylko zbieranie dla samego zbierania.

Gość RobertPiods

Hello. And Bye.

Gość RobertPiods

Hello. And Bye.

Gość rafall

Jeśli o zarządzanie nieruchomościami chodzi to sprawdzi się w 100% firma wspolnota-luban.pl Zajmują się zarządzaniem i administrowaniem nieruchomości. Dobrze zajmują się technicznym utrzymaniem budynków jak i obsługą rachunkowo – księgową. Ja jestem z ich usług w 100% zadowolony.

W Gdańsku bardzo dobrym zarządcą jest Integrum Management. Kompleksowo zajmują się całą administracją, więc nawet w sporach prawnych dają ogromne wsparcie wspólnotom. A słyszałam, że są skuteczni w tym 

Gość Oliwia

Ja natomiast chciałabym serdecznie polecić firmę Amitom, z trójmiasta oczywiście. Przez okres 2 lat naszej małej współpracy nie pojawił się żaden większy problem. Bardzo sobie cenię ich usługi oraz wysoko je oceniam. Kompleksowe działania 😉

Gość gość

Znalezienie dobrej firmy, która zajmuje się zarządzaniem nieruchomościami jest ważne. Jeżeli mieszkacie w Szczecinie to polecam wam skontaktować się z firmą www.zarzadca-pboczar.eu Tam pracują świetni specjaliści.

Gość pyrka

Znajoma ma bardzo fajnego nowego zarządce na osiedlu. Zawsze jak do niej idę to ładnie tam ma i widać, że ktoś dba o tą wspólną przestrzeń mocno. Podpytam się jej kto to dokładnie, ale też kojarzę, że chyba coś wspominała i integrum management. 

Gość Oloo

U nas w Wawie świetnie wspólnotą zarządza firma Integrum Management i sprawdzają się super. Dzięki nim zawsze jest czysto i schludnie, a także bezpiecznie. Dbają znakomicie

Gość Koral
Dnia 29.11.2019 o 12:15, Gość Oloo napisał:

U nas w Wawie świetnie wspólnotą zarządza firma Integrum Management i sprawdzają się super. Dzięki nim zawsze jest czysto i schludnie, a także bezpiecznie. Dbają znakomicie

Integrum Management zarządzają najmem moich znajomych i są bardzo zadowoleni.

Gość annnnnnn

Jeśli jesteś z Gdańska, to tylko Osiedle Zielone. Naprawdę od wielu lat zarządzają z sukcesem różnymi budynkami i to zresztą widać po sposobie, w jakim są utrzymane.

Gość annnnnnn

Jeśli jesteś z Gdańska, to tylko Osiedle Zielone. Naprawdę od wielu lat zarządzają z sukcesem różnymi budynkami i to zresztą widać po sposobie, w jakim są utrzymane.

Ja ogólnie polecam Integrum Management. Ogarniają wszystko kompleksowo, nie ma problemów żadnych i można ich polecić.