Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sytuacja miedzy mna a chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Bylismy na weekendzie ze znajomymi. On nie lubi mojej kolezanki bo jest bardzo pewna siebie itd. zawsze przy mnie sie z niej wysmiewał a tu po wypiciu chwalił ją jak jej dobrze idzie trening, zeby pokazała jakies chwyty itd. niby w żartach, ale cała uwaga skupiona wokół niej(czyli dał jej to co ona lubi) no a ja z boku i mnie olał. Ja byłam zła, że można być tak fałszywym.. no i rzuciłam parę zdań do jego kolegi a on zazdrosny od razu i jeszcze bardziej mnie ignorował.. ja do niego mówiłam i on nic, standardowo musiałam go poprosić na bok żeby przeprosić i wgl.. to mu trochę przeszło, następnego dnia mówił, że to ja się głupio zachowuję, że powinnam wiedzieć że on to specjalnie robił.. co o tym myslicie? Dobija mnie jego obrażanie się.. ja się probuje bronic a on mnie dobija, bo zamiast zwrócić uwagę to jeszcze odwraca i ignoruje..

Gość gość
bez sensu widze ze Cie nie kocha :/

Gość gość
tez mysle ze ma cie w du.ie

Gość gość
a ile macie lat, bo sądząc po stylu pisania, obstawiam gimnazjum.

Gość gość
Prostak bez kultury. Znajdziesz sobie lepszego.

Gość gość
Ja 25 on 30.. i takie obrażanie się..

Gość gość
Naucz się pisać bo nic nie rozumiem

Gość gość
Nie oczekuj tu odpowiedzi będzie zostaw go, najlepiej jak najszybciej :P Ja nie mam :) najlepiej od razu daj jego numer tel.

Gość gość
Często mowi co innego i robi co innego. Przykład ta kolezanka.. nie lubi jej, smieje sie z jej treningu a tu troche wypije i mnie olewa a całą uwagę skupia wokół niej.. nie rozumiem tego.. po co te zachowanie.. jak powinnam ja sie w takich momentach zachowywac? Ja się odsuwam na bok i po prostu się nie odzywam.. odezwałam sie do jego kumpla to on od razu ma focha, bo się odgrywam na nim w ten sposób.. według niego to żałosne, ale co robić skoro on sam nie zwraca uwagi? To proszę o coś kumpla i do niego gadam..

Gość gość
Czuję mięte musisz go odseparowć od niej.

Gość gość
a potem seks na rzekom i bylismy sfrustrowani obecnośniom wendkarzy

Gość gość
Ja to przez kilka dni bym nie odzywała się, nie pisała itp. A na pytanie dlaczego nie odzywasz się odpowiedziała bym że byłam zajęta. Żadnych wyrzutów kompletnie bym nie robiła. Niech się zastanawia co robisz, niech będzie zazdrosny. Takim zachowaniem pokazuje Ci że jest góra. Tym bardziej że go przeprosiłaś...

Gość gość
A jak to olewanie Ciebie wygląda? No jeśli jest fałszywy to radziła bym po prostu zastanowić nad związkiem. Jak ta sytuacja wyglądała ogólnie? Podśmiewywał się z niej? Może mówił niektóre rzeczy na zasadzie sarkazmu? Niekoniecznie od razu może czuć do niej "miętę" tak jak ktoś wcześniej pisał. Tak czy siak myślę że zdystansowanie kontaktu byłoby dobrym rozwiązaniem, może przesadziłam z kilkoma dniami ale 1-2 dni dlaczego nie. I bez żadnych wyrzutów. Ewentualnie zdawkowo mu odpisuj, nie lakonicznie ale zdawkowo. Odgrywanie się jest raczej złym pomysłem, wzbudzać zazdrość można ale w subtelny sposób. Tak żeby poczuł że może mieć konkurencje. Niech on poczuje że mu zależy, że nie nie zdobył Cię na zawsze. Bo to że Cię olewa zbyt dobrze nie wróży...