Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy jej się podobam

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy myślałem że tak. Natomiast jezeli ona nie wydaje sie byc szczesliwa na moj widok to chyba nie? Już nie wiem.

Gość gość
Skąd wiesz, że jest nieszczęśliwa?

Gość gość
Podrzuć jej walentynkę, podpisz inicjałem i czekaj na reakcję. ;)

Gość gość
Jeżeli laska nie wykazuje wyraźnie zainteresowania, to sobie ją odpuść.

Gość gość
Wydawało mi się że jej się podobam, tsraz już nie wiem..

Gość gość
czemu nie wiesz?

Gość gość
17:08 może ma depresje i zawsze jest nieszczęśliwa?

Kochani! Z wielką chęcią nawiąże nowe znajomości z przystojnymi Panami. Jestem szalona, ambitna, pełna energii. Gotowa na przygody. Prowadzę bloga i liczę na zdobycie nowych doświadczeń. Nie szukam sponsorów. Jestem niezależną kobieta i nie potrzebuje wsparcia finansowego. Chętny? Zadzwoń, napisz, może poklikamy na skype? Klik w link poniżej i wymienimy się wzrokiem https://www.bronka.pl/wp-content/uploads/2018/01/8.jpg Moje dane niżej: telefon: 697667881 mail: ewa@bronka.pl skype: 1de1fc9f51150020 GG: 64759809 https://www.bronka.pl

Gość gość
dziś Dokładnie tak!

Gość gość
20:04 Czasami mi się tak wydaje ale bywala uśmiechnięta wiec nie wiem

Gość gość
Osoby z depresją mogą bardzo dobrze udawać szczęśliwych i uśmiechać się w towarzystwie. Zrzucają maski jak są sami albo wydaje im się że nikt na nich nie patrzy.

Gość gość
Nie wiem, nie znam jej.na tyle.. :(

Gość gość
Napisz coś więcej. Skąd się znacie, czy wysyłała Ci jakieś sygnały.

Gość gość
zrób tak. kup kwiaty. idź do niej. daj jej te kwiaty. powiedz. "masz te kwiaty i se je wsadź w dooope". jak se wsadzi tzn sie jej podobasz a jak se nie wsadzi to znaczy ze nie.

Gość gość
Tak, machała przez okno i krzyczala: chono tu!

Gość gość
wbrew pozorom to wiele mówiący test psychologiczny. po prostu jak sie jej podobasz to potraktuje to jak propozycje a jak nie to jako zniewage:)

Gość gość
możesz też posunąc sie o krok dalej o ile masz 90 % pewnośc że sie jej podobasz. po poleceniu wsadzenia se kwiatów w dooope możesz jej powiedziec że ma kleknąć i i wypolerowac ci berło. jezeli sie jej podobasz etc j.w

Gość gość
to dosyc proste. jak sie jej podobasz to obydwoje korzystacie jeżeli nie lub jest niezdecydowana to ty tracisz a c***j c***j wie... co cie c***j powinno interesowac bo to jej piertolony problem a nie twój

Gość gość
np ja wielokrotnie przebywając w towarzystwie przystojniejszych kolegów miałem przyjemność oglądać podobne zachowania. np jak ja sie gapiłem w cyce to patrzyała na mnie jak na ostatniego chama a jak sie patrzył rzeczony kolega to miała mine jakby była modelką wita stwosza

Gość gość
Prosze o normalne wypowiedzi.

Gość gość
bo widzisz każda baba tak jak i każdy facet pragnie sie ponizyc czyt. zakochać czyt. poczuć "motylki w brzuchu" takie ogólnogatunkowe zboczenie

Gość gość
trzeba z tym walczyć bo tzw miłość wystepuje tylko z jednego powodu. z takiego że zakochany jest ofiarą swojego obiektu a sam obiekt nie po to wzbudza takie emocje żeby kto inny na tym korzystał. zrozum to i jeszcze jedną rzecz: nie ma najmniejszego powodu przejmować sie tym czy sie podobasz kobiecie ani tym czy ma ochote z toba obcowac bo to...kobieta;) prawie jak pies. chociaż psy sa wierniejsze

Gość gość
psy wierniejsze yebiace sie na poboczach? a pies cie yeb.al

Gość gość
"Kilka razy myślałem że tak. Wydawało mi się że jej się podobam, tsraz już nie wiem.." No więc kiedy myślałeś że tak? "Natomiast jezeli ona nie wydaje sie byc szczesliwa na moj widok to chyba nie?" Ty nie wiesz, my też nie. Ale co to znaczy na Twój widok... normalnie jest szczęśliwa a jak Cię widzi to przestaje? Czy po prostu czasem ma zły nastrój, każdemu się zdarza. "Czasami mi się tak wydaje ale bywala uśmiechnięta wiec nie wiem" No każdy bywa uśmiechnięty czasem, a czasem nie.

Gość gość
to ona ma ładnie wyglądac. ty jak chcesz ładnie wyglądac to znaczy ze powinieneś zmienić orientacje seksualna czyli mówiąc wprost zacząc kariere pedała

Gość gość
jakim trzeba byc dewiantem żeby podgladać psy jepiące sie na pobocvzach:O

Gość gość
22:56 Myślałem tak kiedy rozmawialiśmy na osobnosci i to bylo tak że nawet sie uśmiechała, przygladala mi się ale z drugiej to nie były tematy prywatne. Co do mastroju to nie wiem ale uśmiechnięta nie jest. Więc nie wiem czy ciągle ma zły nastrój.. a może tak ma.

Gość gość
moze sie nie usmiechała tylko zwyczajnie miała z ciebie polewe

Gość gość
Nie, nie, widziałem szczera sympatie w oczach. Ona chyba nie chce mi pokazać że mnie lubi ..