Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Walentynka5555750

Co kupi膰 na walentynki?

Polecane posty

Go艣膰 Walentynka5555750

Nied艂ugo walentynki... Ja mam 20 lat, on 2 lata wi臋cej. M贸j ch艂opak interesuje si臋 lataniem, 偶eglarstwem etc. Jeste艣my razem drugi rok. My艣la艂am nad kupieniem mu jakiego艣 modelu do sklejenia (ale czy to nie jest dziwny prezent?) albo sygnet z jakim艣 grawerem... no i o poduszce z naszym wsp贸lnym zdj臋ciem... ale co lepiej? Oczywiscie oprocz prezentu idziemy na kolacje etc. ale chcialam zeby mial pamiatke po tym. Moze macie jakies lepsze propozycje? Cena nie gra roli...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Walentynka5555750
Normalnie kurde, dzi臋ki za odpowiedzi... Zawsze moge na was liczyc... Tepe suki

Udost臋pnij ten post

A nie lepiej p贸j艣膰 na jak膮艣 kolacj臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinalinka
M贸j m膮偶 jest zapalonym gad偶eciarzem i dlatego kupi艂am mu pad do gier w sferisie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aabuenaa
Na walentynki m贸j m膮偶 dosta艂a ode mnie t-shirt z napisem "FBI female body inspector". Kupi艂am ja przez internet na stronie https://koszulkowy.pl/32-i-love-walentynki. Mieli艣my du偶o 艣miechu i zabawy. M膮偶 bardzo zadowolony. Prezent by艂 naprawd臋 nie drogi, dostawa do domu w dos艂ownie jeden dzie艅. Jestem bardzo zadowolona z jako艣ci samej koszulki jak r贸wnie偶 wykonanego druku. Nawet po kilku praniach napis jest jak nowy. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ekatrin
Szukasz prezentu dla ukochanej? Zapraszam do zapoznania si臋 z moj膮 ofert膮 odzie偶y marki Stradivarius, Mango, Bershka, Pimkie, Boohoo... Ciuszki nowe, nieu偶ywane. Wysy艂ka w ci膮gu 24 godzin od wp艂aty. Gwarantuj臋 uczciwo艣膰 oraz, w przypadku niezadowolenia, mo偶liwo艣膰 zwrotu na m贸j koszt. https://allegro.pl/uzytkownik/Ekatrin?order=m

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e jaki艣 podr臋cznik do nauki j臋zyk贸w obcych? Na pewno pomo偶e a znajomo艣c j臋zyk贸w to bardzo wa偶na sprawa, sprawd藕 na www.CKwiedza.pl

Udost臋pnij ten post