Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssdskdsdjskds

Odebranie prezentu dziewczynie która zdradziła.

Polecane posty

Gość ssdskdsdjskds

Witam drogie panie - mam do Was takie pytanie... Rozstałem się w końcu z dziewczyną, która od dwóch lat mnie w wielu kwestiach oszukiwała. Wybaczałem jej raz za razem kolejne kłamstwa manipulacje wręcz zdrady... Dzisiaj dowiedziałem się, że takie zachowania miały miejsce ponownie. Cynicznie złamała obietnicę i znalazłem jej profile na portalach randkowych. W dodatku czatowała też na innych portalach z różnymi facetami. Jako, że to recydywa to przyznaję, że poniosło mnie - kazałem oddać jej dosyć drogi naszyjnik z tekstem, że następny facet jej kupi i lepiej będzie jak dam go komukolwiek innemu... Trochę głupio się z tym czuję... a z drugiej strony mam świadomość, że na każdym kroku mnie oszukiwała... Myślicie, że dobrze zrobiłem?

Gość gość
Jak sam pozakładałeś jej te profile, to myślę że makiawelliczne zerwanie zaplanowales;)

Gość gość
Oczywiście, że dobrze zrobiłeś! Nie inwestuje się w zakłamaną manipulantkę. Niech jej kupują inni, a Ty poszukaj sobie kogoś, kto zasługuje na prezenty od Ciebie. I nie dawaj ich wcześniej, nim nie zweryfikujesz szczerości kobiety.

Gość gość
Oddała? Dobrze zrobiles! Każdego by poniosły nerwy. Pokazales ze jest szmata niewarta Twoich wydanych ciężko zarobionych pieniędzy i mowie Ci to ja, kobieta ;)

Gość gość
Hehe jeżeli ten naszyjnik był bardzo drogi to powinna zapłacić podatek. ;)

Gość gość
W końcu trafiłeś na równa sobie partnerkę:p Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.:)

Gość gość
Odbieranie prezentów jest żałosne. Nawet gdybyś ją przyłapał na gorącym uczynku z połową lokalnej drużyny piłkarskiej, to nie zmienia faktu, że nie jest to zachowanie człowieka z klasą.

Gość gość
19:36 nie jej się to nie należy , po co obdarowywac takie ludzkie gooffno prezentami , niech nawet sprzeda i ma na vodke żeby mende oplakac

Gość gość 31
Ja też się głupio czułem bo byłem w podobnej sytuacji do ciebie. Nie mogłem znieść że mnie tak robi w uja i jest taka dwulicowa. Jeszcze udawała głupią jak to było widać gołym okiem dlatego zarządałem w nerwach zwrotu rzeczy ode mnie. Daj sobie spokój z tym prezentem NIECH SIE UDŁAWI. Robiła to tobie BEDZIE ROBIĆ TO INNEMU a kiedyś pewnie to się na niej zemści. Zajmij się swoim życiem i próbuj zapomnieć.