Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bekaztypa

Koleś nagrywał dziewczynę swojego współlokatora pod prysznicem...

Polecane posty

Gość bekaztypa

Więc współlokatorzy zrobili mu podobnie: rozebrali do naga i zamknęli w pokoju z włączoną kamerką i videoczatem. Inni mogli go oglądać, a on nie mógł tego wyłączyć ani się ukryć. Piękna kara :D https://www.youtube.com/watch?v=LB3ACYZLv_E

Gość gość
W moim mieszkaniu też są chyba kamery :( Życzę wszystkim którzy mnie podglądają, żeby oslepli.

Gość gość
Życzę wam, żeby wasze dzieci przez całe życie były samotne i podglądane przez jakichś sk*****eli takich jak wy. Niech moja krzywda spadnie na wasze dzieci.

Gość gość
Może po prostu spróbuj zapanować nad schizofrenia zamiast życzyć dzieciom źle?

Gość gość
ttak psie szmaxiarzu tak nisko upadles

Gość gość
Życzę wszystkiego złego twoim dzieciom jeśli ty mnie podglądasz. Teraz jest wszędzie pełno kamer, podglądanie jest w 100% możliwe i mnóstwo ludzi to robi, np. policja, służby, dozorcy, firmy ochroniarskie oraz niezrzeszone świnie wszelkiej maści, więc nie opowiadaj mi tu o schizofrenii, tępa szmato.

Gość gość
Po co miałabym podglądać szarego człowieka jakim jesteś. Tępą szmata jesteś ty jeśli uważasz swoją osobę na tyle ważną że ktoś marnowalby czas na jej oglądanie. Weź leki i idź do roboty

Gość gość
Nie mam leków bo zdaniem lekarzy jestem zdrowa i w przeciwieństwie do ciebie inteligentna, zabawne są te diagnozy debili i debilek takich jak ty, stawiane przez internet komuś o kim nie mają pojęcia.

Gość gość
Zresztą twój histeryczny wpis mówi sam za siebie - masz coś na sumieniu, nie wiem co, ale inaczej byś się nie odezwała.

Gość gość
:D zdrowi psychicznie ludzie nie życzą źle niewinnym dzieciom nawet gdy ich rodzice zrobią im coś złego. Tyle.

Gość gość
Aha, czyli już się przyznałaś do zrobienia czegoś złego. Za chwilę dowiemy się co to było.

Gość gość
Uwielbiam takie interpretacje.

Gość gość
W każdym razie przeklinam twoje dzieci za zło jakie wyrządzasz innym ludziom. Obyś musiała patrzeć, jak ta krzywda wraca do twoich dzieci i spada na ich głowy. I możecie mnie nawet zabić, a moja klątwa tym bardziej będzie działała. Czytałaś Królów przeklętych, tępoto?

Gość gość
Facebook szpieguje roxmowy telefoniczne jakie wykonujesz za pomocą jego aplikacji i na ich podstawie dobiera reklamy, google to już w ogóle... cały Android i Usługi Google to jedna wielka szpieg-maszynka. Dostawcy internetu i operatorzy komórkowi mają prawny nakaz rejestrować wszystko, co kazdy ich klient robi i trzymać to przez okres do 5 lat. Pozdro 500 🖐️

Gość gość
Nie muszę nic czytać. Teraz przegielas. Przykro mi. Sama tego chciałaś.

Gość gość
No pewnie że nie musisz nic czytać. Po co się przemęczać? :D

Gość gość
Ale poglądanie nagiej kobiet jest normalne a mężczyzny już nie

Gość gość
A i nie wspomonając o Microsoft i jego flagowym produkcie, systemie operacyjnym Windows 10, który po brzegi napchany jest telemetrią i programami do zdalnej kontroli. Windows 10 domyślnie posiada ukryte zdalne konto root, co oznacza, iż każdy z pracowników Microsoftu może w dowolnej chwili, potajemnie, bez wiedzy użytkownika, przejrzeć całą zawartość komputera. Idąc dalej, każdy nowy procesor Intela, od i3 zaczynając, posiada wbudowany ukryty ukladzik scalony, który umozliwia zdalną kontrolę nad komputerem. Jako, że ten "komputer" ukryty jest w procesorze to żaden antywirus czy inny element działający z poziomu systemu nie jest w stanie go zablokować a sam uklad daje PEŁNĄ, ZDALNĄ KONTROLĘ nad całym komputerem, dodatkowo wyszło na jaw, ze oprogramowanie do obsługi tego "ukrytego komputera" jest pełne błędów, poprzez które już nie tylko Intel może szpiegować, lecz każdy z odpowiednią wiedzą informatyczną.

Gość gość
o ty c***u bekniesz za to

Gość gość
i się tak mordą nie ciesz zboczeńcu

Gość gość
Ale kto ma za to beknąć? Billowi Gatesowi z Microsoftu włos z głowy jakoś jeszcze nie spadł. To samo z szefami Facebooka cz Androida..

Gość gość
Powieść Królowie Przeklęci opowiada o losach królów, którzy po spaleniu na stosie wielkiego mistrza zakonu templariuszy, umierali jeden po drugim. Zakonnik, będąc niewinnym, przeklął ich dynastię, i jak się okazuje jego klątwa działała po śmierci i zniszczyła wszystkich jego przesladowców. Książka jest oparta na wydarzeniach historycznych. Prześladowanie niewinnego człowieka zawsze się na was w końcu zemści.

Gość gość
to ty pedał jesteś ?

Gość gość
No właśnie widać jak się mści... Bill Gates, Mark Zuckerberg oraz szef Gugle to najbogatsi ludzie na świecie. Prywatny majątek Billa Gatesa jest większy niż budżet niejednego średniego państwa.

Gość gość
Brakuje elementu klątwy. W każdym razie mnie oni nic takiego nie zrobili. Przed kompem siedzę ubrana :p

Gość gość
Ja mogę was kopnąć tylko w te wasze owłosione D

Gość gość
I rozmawiaj tu z prostaczką o literaturze... :D

Gość gość
Co tu się odlechwałęsia?! Znowu jakiś najazd schizoli na kafeterię?