Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wektus

Do jakiego lekarza rodzinnego w Luboniu?

Polecane posty

Gość Wektus

Miesiąc temu przeprowadziłem się z rodziną do Lubonia. Potrzebuję sprawdzonego i bystrego lekarza, który sprawnie i bezproblemowo otwarty jest na pacjenta????

Gość gość
Dr spamer.

Gość Kaja 78
Ja korzystam z usług i opieki medycznej dr Banasiuka, który jest znany w lokalnym środowisku i cieszy się ogromnym szacunkiem i zaufaniem pacjentów ze względu na profesjonalne podejście i na wiedzę medyczną. Poza tym jeżeli konieczne są badania to na miejscu nie ma problemów z wykonaniem. Szczerze polecam

Gość gość
żałosny spam jakiegoś konowała :O

Gość Leon M
Polecam w Luboniu bardzo kompetentnego, sumiennego lekarza z dużym doświadczenie i wiedzą merytoryczną, zaangażowany w leczenie pacjenta, interesujący się przebiegiem choroby i zmianami w procesach leczenia.

Gość Mikson_04
Bardzo dużo moich znajomych korzysta z pomocy medycznej pana dr. Banasiuka. To znany w środowisku lubońskim lekarz rodzinny, fachowiec z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Nigdy nie odmówi pomocy, można liczyć na wizyty domowe. Zawsze z zrozumieniem odnosi się do pacjenta, jest życzliwy i empatyczny. Świetnie dobiera leki i tłumaczy. Polecam również

Gość Janka42
Jak w Luboniu to tylko dr. J. Bansiuk, od lat przyjmuje i cieszy się nieposzlakowaną opinią. Można sprawdzić, wystarczy popytać pacjentów, którzy korzystali z jego usług. Na forach też same pochlebne, ja nie spotkałam się żeby ktoś był niezadowolony, chyba, że sam ma problem ze sobą, albo jest konfliktowy. Pan doktor to bardzo przychylne nastawiony lekarz, wrażliwy, no i bardzo sympatyczny. Polecam

Gość Mirella1
Mój lekarz rodzinny pan dr Jan Banasiuk to najlepszy lekarz, jakiego znam. Nigdy nie bagatelizuje żadnego problemu, jest cierpliwy i wyrozumiały. Zawsze podchodzi bardzo skrupulatnie do badań i wywiadu medycznego. Dzięki jego czujności trafiłam z bólem brzucha szybko do lekarza ginekologa, gdzie okazało się że mam torbiele, które musiały być natychmiast usunięte. Dzisiaj jestem już po zabiegu i czuję się świetnie. Pan dr Banasiuk zasługuje na uznanie i szacunek, jest godny zaufania, a jego opinie i diagnozy potwierdzają ogromne doświadczenie i wiedzę. Polecam