Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZESTROGA DLA MEZCZYZN Uwazajcie na wieloletnie singielki

Polecane posty

Gość gość

Takie kolo 30stki. Czesto udaja niewinne i spokojne, spotyklem sie z taka jedna. Mowila ze miala 1 partnera. Po jakis czasie dowiedzialem sie od dawnego kumple ze.... przelecial ja miesiac temu na imprezie i tak laska pieprzy sie praktycznie z kazdym kogo zna. A na 1 rzut oka po studiach scilych, kujonka, dobra praca niby cicha... takie laski to ukryte niebezpieczenstwo

Gość gość
Moze i to prawda , a moze kumpel sciemnia .

Gość gość
Dala mu kosza to się mści, chłoptasie tak mają, niezależnie od wieku;)

Gość gość
a ktora sie nie pieprzy po prostu nie maja okazji i tyle.

Gość gość
Moj znajomy mówił, że wdowy są najlepsze, zdesparowane zrobią wszystko;)

Gość gość
Może rzeczywiście miała jednego partnera czyt z jednym była w związku. Natomiast jak każdy ma potrzeby i bzyka się z różnymi facetami, ale nie wchodzi w głębsze relacje. Być może ona nie widzi w nich partnerów albo oni nie widzą w niej nikogo wartego poznania, bo jest łatwa. Jest też opcja, że tamten facet ściemnia. Tylko po co?

Gość gość
Niestety mówi prawde. Jeszcze jeden jego kolega, z którym gadałem też ją zaliczył. Ona po prostu taka jest a szuka frajera, zeby kogos zlapac. Jak juz przekroczylem 30stke to widze ze wszystkie kobiety takie sa

Gość gość
Opowiadał ze szczegolami co robią razem, niektóre wręcz oblesne obrazki stworzył, ale ona taka prowincjonalną snobka gotowa goowno zeżrec, byle zadowolić milionera znanego z tv. Żeby chociaż była ładna a to brzydka prostaczka, ale chetna;)

Gość gość
21 25 ta wdowa taka jest

Gość gość
Erotoman gawędziarz a ty mu wierzysz. Stary a głupi :D

Gość gość
Widzę, że zazdrosny Jakubek podsżywa się pod konkurenta:p :):):)

Gość gość
gość dziś Niestety mówi prawde. Jeszcze jeden jego kolega, z którym gadałem też ją zaliczył. Ona po prostu taka jest a szuka frajera, zeby kogos zlapac. Jak juz przekroczylem 30stke to widze ze wszystkie kobiety takie sa xxxxxx A nie masz ty chłopie jakiś normalnych kolegów tylko takich łatwych k*******.arzy? Przecież żadna porządna kobieta nie spojrzy nawet na takich d********arzy ;)

Gość gość
Ten od wdowy buduje swoją wartość na ilości dostarczonych orgazmów, wiec mówi prawdę, dumny jest do czego namówił prowincjuszke;)nawet liczy swoje i jej orgazmy jednego wieczora i porównuje z innymi srodami:p

Gość gość
Koledzy k****arze albo zazdrosne psy ogrodnika, ich nie chciała to tak gadają żebyś ty też jej nie miał.

Gość gość Ksiega Wyjscia
"21 Nie będziesz krzywdził żadnej wdowy i sieroty. 22 Jeślibyś ich skrzywdził i będą Mi się skarżyli, usłyszę ich skargę, 23 zapali się gniew mój, i wygubię was mieczem i żony wasze będą wdowami, a dzieci wasze sierotami."

Gość gość
o

Gość gość
Aha, a koledzy k****y ci nie przeszkadzają? o_O

Gość AzazelShemiazaUza
Ja mialem identyczna sytuacje. Tez mi mowila, tez 30, ze miala jednego faceta przez 10 lat a potem wyszlo ze ja dymali wszyscy i sie ze mnie jeszcze smiali ze taki glupi jestem ze nie wiedzialem ze to mala latwa puszczalska k***wka. Hahaha, a ja taki glupi zakochany w niej bylem. Masakra.

Gość gość
Nie wiem czym i kto sie tak bulwersuje i zakłamuje że tak nie jest. Jest i tyle. W pewnym wieku baby przestają mieć tzw. moralniaki, wiedzą że to nie mydło i się nie zmydli i korzystają ile sie da. Gorzej tylko że nie są w tym szczere, bo jak wyczują kogoś uczciwego i z dobrym sercem, to udają ekstra porządnickie i jeszcze chooy wie jakie wymogi stawiają. Też sie tak sparzylem i to dwa razy. Dlatego już nie ufam babom, dla mnie teraz w sumie każda to zzz - zarwij, zalicz, zapomnij.

Gość gość
Wy za to się chwalicie ilością przygód :D no na pewno.

Gość gość
DEbil nie może pogodzić się ze swoim odrzuceniem, bo taki bogaty i slawny, nie kazda zaakceptuje twoje zboczone upodobania A po drugie tylko psychiczny facet molestowanie fantoma kobiety nazwie posiadaniem przez nią wielu kochanków, ilu zboczeńcom udostępniles fantoma, tylu go molestowal o, ale zwracam uwage: FANTOMA KOBIETY, w tym wieku powinieneś odróżnić seks z kobietą od molestowania jej fantoma. Możesz sobie pisać co chcesz, mam na to wyjechane, ty pamiętaj o jednym- przesuwanie granic w seksie na żarciu kupy nie kończy się, potem jest żarcie ciala zabitego człowieka. Od czego zacząłeś szukanie podniety do orgazmów? W którym miejscu jesteś? Gdybyś był mądry rozumialbys co do ciebie mowie, ale jesteś zaslepionym orgazmami debilem myślącym, że chce cię skrzywdzić a nie ochronić, pycha, głupota, taroty i inne magie wyzarły ci mózg i nie potrafisz samodzielnie myśleć, STSy przenicowały wartości twe tworząc Zło właściwą strona. Ku refleksji.

Gość gość
Często realia są gorsze od narkotykowych wizji, coś o tym powinieneś wiedziec:p