Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z którym zerwałam prosi o ostatni " pożegnalny seks"

Polecane posty

Gość gość
Daj mu na pozegnanie jeszcze raz niech sobie poszaleje moze befzie babe z tego :))) Zyskasz 500+

Gość gość
gość 12:31 oj ja też chętnie bym cie przeleciał we wszystkie szparki bym zajrzał i wylizał szpareczkę . Z tego co zauważyłem umiesz poddać się facetowi tak by był zadowolony a ty miałaś dobry orgazm. Daj mi wiadomość intymną tylko dla mnie a postaram się tak cię zadowolić byś pamiętała to miesiącami .

Gość gość
Gosc 12 31 pomyśle a dlugo bys lizal moje szparki uf mmm mokra sie robi

Gość gość
Może wymianka e mail ? Dam sobie spokoj z bylym w lozku i tak byl średni Lubię konkrety 69 88 itd Hiszpana

Gość gość
工 レo√乇. ㄚ◯∪ ci powiedzial kiedys?

Gość gość
Jak szukasz nowego partnera to moze na Badooo tylko dodaj foto ocenimy

Gość gość
No i widzisz autorko...Kazdy sobie teraz z ciebie jaja robi! Wkoncu sie zdobylas na odwage i podjelas ten krok, wiec sie tego trzymaj! I tak byliscie w seks ukladzie, wiec chyba nie chcesz skonczyc tam gdzie do tej pory bylas? Masz wlasnie okazje sie od niego odciac!

Gość gość
13:06- tak, kiedyś powiedział

Gość gość
Czyli juz sie lamiesz? No to faktycznie dlugo wytrwalas w postanowieniu. On wie, ze pstryknie palcami i jestes w gotowosci.

Gość gość
13:52- a gdzie ja napisalam ,ze sie zlamie? Narazie pytam was o zdanie

Gość gość
No widac, ze sie lamiesz, ze wogole cos takiego rozwazasz. Przypomnij sobie co bylo w czerwcu...dokladnie to samo. On kocha zone i jej nie zostawi, o tobie sobie przypomina jak go zaswedzi. Nie myslal o tobie ani na walentynki, anie dzien kobiet, ani na swieta czy na sylwestra. juz zapomnialas jak sie wtydy czulas?

Gość gość
Bo żonę ma by prala gotowala czasem duuupy dala i cicho w domu siedziala Relaks na boku dzwoni i.ma kiedy go ogorek swedzi

Gość gość
Lata uciekaja zamias znaleźć sobie wolnego faceta spędzać wspolnie chwilę to czekasz na tel i może bedzie seks :(((((((((((

Gość gość
Szukasz przystojnego zadbanego czulego romantyka bez nałogów ?Dodaj foto ocenie i.zobaczymy co dalej

Gość gość
Zenada co on desperat malo to kobiet. Chętnych za darmo daja znam sporo takich Można prosić o jakiś namiar.

Gość gość
Pewnie ze mozna same pchaja się na bolca e malia moze by dodac bo nr tel nie bardzo wypada

Gość gość
jestes jakas albo glupia albo puszczalska Facet ma cie gdzies i chce tylko sexu z ty lecisz na kazde zawolanie. Zastanow sie. Postaw sie !!!

Gość gość
Gość 21:24 dlaczego musisz zaraz obrażać ta kobietę ,nie znasz jej a piszesz teksty obraźliwe ,jest to jej sprawa czy mu da na pożegnanie swoją muszelke .Nikogo nie powinno to obchodzić a tym bardziej używać wulgarnych określeń .Ja sam znam kilku facetów którzy są samotnikami po rozwodzie a idą do byłych żon po sex i dostają go gdyż rozeszli się jak ludzie w zgodzie ,ocenie maja mężów a oni kobiet .Gdy masz pod czaszka mózg a nie sieczkę to sex nie będziesz traktował jako towar do sprzedania lub chandlowania nim ,tylko jako środek do dobrych kontaktów między ludźmi lub zdrowotnie .Gdy osiągniesz pewien wiek (pisze to dla kobiet) i sex nie będzie musiał być , to zapewniam was wszystkie dzisiaj młode dziewczyny kobiety ,będziecie nie raz zastanawiać się dlaczego nie korzystałam częściej z najwspanialszej danej nam jakim jest sex i radość płynąca z niego .Jak wiadomo Kobieta bardzo szybko traci na atrakcyjności po menopauzie bardzo często ciało się zmienia No i sex nie jest pierwszy do uprawiania. Dlateg gdy jesteście młode atrakcyjne (a każda z wasmloda jest atrakcyjna dla faceta nie wmawiajcie sobie ze nie) korzystajcie z tego co macie tak piękne pomiędzy nogami ,tylko wybierajcie w miarę mądrych samców ,nie idiotów co maja jęzory długie lub biorą się zabicie lub obrażanie was ,unikajcie takich idiotów z daleka ,lub co pięknie mówią i są dla zdobycia was zrobić wszystko a w efekcie was oczernia. Miejcie to na uwadze ,bawcie się seksem dla zdrowia i lepszego samopoczucia.

Gość gość
Na ostatni seks sie nie zgodze bo mam swoja godnosc ;) Ale na rozmowe przy kawie to... korci mnie czy sie nie zgodzic. W sumie to wszystko jest trudne bo nadal mi na nim zalezy, ale zerwalam z nim bo ostatnio czulam ze mnie zaniedbywal totalnie :( Tzn. nie byl czuly, mniej sie mna interesowal.

Gość gość
Mojej koleżance facet po 8letnim związku zaproponował to samo . Zerwała z nim bo ją,zdradził a potem miał czelność o coś takiego prosić. Ona strasznie go kochała i to przeżywała, ale na taki układ nie poszła, bo to chore. Nie chciał z nią być ale seksu potrzebował i myślał ze się zgodzi. Pogoniła c***a. Poznała nowego faceta i wyszła za mąż. A ten podobno po czasie do niej wył. Wystawał pod jej domem itd. Co lepsze facet wydawał się ogarnięty, dobry i szanujący kobiety a okazał się chujem. Przykre, bo można łatwo się naciąć.

Gość gość
Ani cię kocha ani szanuje . Ma w nosie ciebie byleś mu dawała dalej.