Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłam z nim w ciąże ale on nie chce ślubu pomocy

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się przeszło 3 lata. On chciał tylko sexu i na początku odpowiadało mi to i mnie to bawiło. Ale po jakimś czasie pokochałam go...przebąkiwałam o byciu razem ale on nie chciał. W końcu prestałam brać tabletki i zaszłam. A on powiedział mi że alimenty takl ale ślub nie...ciągle go kocham, myślałam że się zmieni. Co tersaz?

Gość gość
Teraz będziesz sama wychowywać dziecko i on będzie płacił alimenty. Chciałaś złapać go na dziecko i się nie udało.

Gość gość
Po co zaszłaś w ciążę bez jego zgody? Decyzję o dziecku podejmuje się razem.

Gość gość
Teraz poniesiesz konsekwencje swojej decyzji, jak dorosły człowiek.

Gość gość
kolejne prowo napisane przez prawika w celu skompromitowania i ośmieszenia kobiet

Gość gość
Teraz to juz nic, masz nauczke zeby nie lapac wiecej nikogo na dziecko.

Gość gość
Łapanie faceta na dziecko w tych czasach mija się z celem...nie rozumiecie jeszcze tego?? Teraz będziesz samotna mamusia siedząca na forum i płacząc jaki to facet jest beee i fujjj i jak to on zrobił ci dziecko i zostawił w ciąży! Jak można przestać się zabezpieczać bez wiedzy drugiej osoby?? Zamiast mózgu groszek na nice co wisi?

Gość gość
Opisujesz typowy układ nie związek. Wiedziałaś na co się piszesz, dzieckiem nie jesteś. On nie chciał, żeby układ seksualny przeobraził się w coś poważniejszego. Ty w akcie, nie wiem, desperacji odstawilaś tabletki- efekt ciąża. Nie trzeba być jasnowidzem, żeby przewidzieć finał. Uważam, ze pretensje dotyczące samotnego wychowywania dziecka możesz mieć wyłącznie do siebie. BABA

Gość gość
Prowo czy nie ale dziewczyny uważajcie z tym łapaniem na dziecko. Moja teściowa tak 40 lat temu próbowała złapać faceta i się nie udało. To dziecko (nie mój mąż) do dzisiaj ma kompleksy , a ona głupia nadal kocha tamtego typka choć miała już dwóch innych mężów .