Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caliberek

Do grającej szafy grosik wrzuć

Polecane posty

Gość gość
Nikogo to nie interesuje nudziarze. Chyba lubicie jednak ten hejt skoro tu jesteście. I dlaczego nie broniliscie tak innych hejtowanych kobiet. Bez odbioru :)

Gość gość
żenada

Gość gość
gość dziś Nikogo to nie interesuje nudziarze. Chyba lubicie jednak ten hejt skoro tu jesteście. I dlaczego nie broniliscie tak innych hejtowanych kobiet. Bez odbioru usmiech.gif X Doświadczałaś hejtu a teraz sama hejtujesz? To jest żenada. Nie broniłem cię? Widocznie nie zasługujesz na uznanie. Nie wiem czemu może za wysoko nosa zadzierasz. :)

Gość gość
Nie hejtowałam nigdy Coliberka, a wcześniejsze wpisy nie są moje. Mój 09:12 i doświadczyłam. Moim zdaniem Karuzela też nie jest święta, ale nie będę się o tym rozpisywać. Co ty tam wiesz. Pozdrawiam. :)

Gość gość
Ho Hjang dziś gość wczoraj Bo pragną jej i nie potrafią inaczej okazać uczuć. To prawdopodobnie koniobijcy którzy zostali łodrzuceni przez łostatnią babę. Dyć to im ostało. Lżyć. A która by się i nastawiła, to w porty z zniecierpliwienia pewnie narobili i nici z fikołów.oczko.gif Coli duszko usta.gif masz i po swojej stronie. Szkoda że dziś nie zajrzałaś tam. Pewnie wiesz kto tu ja. usmiech.gif Zgłoś gość wczoraj Akurat jestem kobietą i jej nie pragnę. Xx Dobrze wiedzieć z kim do czynienia przyszło. Zastanówmy się nad portretem kobiety, która akceptuje hejt i bierze czynny udział w procederze. Jakie braki i dysfunkcje społeczne posiada taka jednostka? Jakie kompleksy pchają ją w spiralę mowy nienawiści? Jaka musi być niekobieca atakując inną kobietę? Jaka zazdrosna i podła? Tych pytań jest wiele. Może pomożesz mi na nie odpowiedzieć bo nie chcę się stać tobą. oczko.gif Ps Trafiona zatopiona.smiech.gif xxx hahahaha, analizuj sobie dalej, bo jesteś daleki od prawdy :D Dlatego mam ubaw z tego co napisałeś, bo jest to bardzo dalekie od prawdy :D jeśli chcesz wiedzieć dlaczego akurat uwzięłam się na Cooli, to ci napiszę. Bo nie cierpię obrażonych, naburmuszonych bab bez dystansu do siebie, które narzucają się swoją osobą ;) Ps. kimkolwiek bym nie była to źle. Facet - to na bank odtrącony. Kobieta - na bank zazdrosna ;) Ale motywów jest dużo więcej, zapewniam.

Gość gość
Też pozdrawiam. Nie myśl sobie że mi to sen z powiek..

Gość gość
Ani mnie, mnie to bawi po prostu ;)

Gość gość
Jak cię bawi to obciągnij mi laskę ;)

Gość Cooliberek
Ho Hjang dziś Nie musisz mnie bronić

Gość gość
Okej

Gość gość
kto coś pokaże z okazji walentynków;)

Gość Hisayuki
Cooliberek wczoraj Ho Hjang dziś Nie musisz mnie bronić X Cała przyjemność po mojej stronie Coli Pozdrawiam

Gość Hołota
na wuj się tu pokazujesz? Nikt sie wami nie interesuje ani szukac nie zamierza więc siedzcie gdzie siedzicie i nie szukajcie zaczepki💤

Gość gość
Nikt sie wami nie interesuje ani szukac nie zamierza X Cieszy mnie to niezmiernie. Proszę jednak o pozwolenie na rozmowę z Coli. Taa wreszcie wyrzuciłem to z siebie.

Gość gość
Siedzą na życiu po 30 a jeszcze na ero zaglądają. Byle pisać, byle być, byle klepać :D

Gość gość
Znowu w******i w kosmos tematy czeskiego siurka Rescatora?:D

Gość gość
z cooli pogadać? hehehe Ona ma tematy i na uczuciowym i na redakcyjnym i na trzydziestce, musisz tutaj skoro tu tak wam źle było?Hipokryto przebrany? Bez odbioru

Gość gość
Ona ma temat tam gdzie oni. Na życiu po 30. Chodzi o to żeby być na ero i gonić za hejterami :D chociaż trochę :D

Gość gość
Pisałem, że ma temat na trzydziestce i oczywiscie jest tam aktywna.Nie wiem co bardziej żenujące,te odejścia czy te ich powroty:D

Gość gość
on chce przykłuc czyjąkolwiek uwagę by ktoś poszedł na ten ich temat ale jak widać niedoczekanie skoro tu ślęczy i szuka pretekstu by pokazac swoją przebrana gębę!hehe

Gość gość
Zaraz będą buczeć, że ich hejtujemy. Wszystko, byle pod publiczkę.

Gość gość
Mają nudny temat bez hejtu. Najważniejszą karą dla nich jest brak uwagi. Gdyby zależało im na spokoju mieliby w d***e ero:P

Gość gość
To może ktoś się zlituje i pójdzie ich pohejtować, bo aż nogami przebierają kiedy się zacznie. ;)

Gość gość
chętnych brak i git

Gość gość
Dalej logować się to was pohejtuję Daj żyć..

Gość gośćsnajpers
Sory ale co to ma do rzeczy że ma gdzieś temat? Debilem jesteś?

Gość gość
nie jestes w temacie to wypiertalaj sikers :P

Gość gośćsnajpers
W jakim temacie co ty bredziśz ? W temacie nawet nie potrafisz na proste pytanie odpowiedzieć

Gość gość
gość dziś To może ktoś się zlituje i pójdzie ich pohejtować, bo aż nogami przebierają kiedy się zacznie. oczko.gif Zgłoś Czekam stop masuję sobie stop zara trysnę stop.:D

Gość gość
Snajper login alfonsie