Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotne polki

Biedne singielki, cóź poradzić

Polecane posty

Gość gość
A prosił cię ktoś o radę ty dópku wołowy?

Gość brak kootasa ci odwala
czy daje ci popaprany kur/wiszonie jakieś rady? Ty się idź leczyć na ten pusty łeb

Gość pojepane polki
samotne polki dziś mądre ale głupie, hooj im w doppe, niech gniją same jak maja problemy psychiczne

Gość gość
strach otworzyć "po 30-tce..",bo jak ty dziś zalozyles kilka dennych tematow,to czym zaśmiecisz kafe w weekend,gdzie dyżurujesz stale?!

Gość gość
dostaje kosza od 30tek, wiec musi odreagować, biedak

Gość gość
nie masz kootasa, debilu z 15:50? :D:D:D

Gość gość
Żryj kópę dópku śmierdzący. ty nie masz szans na kobietę 🖐️

Gość gość
kobiety najpierw lecą na dupków potem mają złą opinię o mężczyznach i rezygnują a porządni mężczyźni nie dostają nawet szansy bo nie przyciągają uwagi bo są zwykli, przeciętni, niewidzialni dla kobiet. Zresztą w kwestii "finansowo-zawodowej" kobiety mają coraz łatwiej i osiągają coraz więcej a kobiety zawsze celują w kogoś z wyższej ligi a im wyżej kobiety są tym mniej im mężczyzn pasuje. przykład: Bogaty mężczyzna nie wymaga bogatej kobiety a bogata kobieta wymaga i oczekuje więcej.

Z okazji walentynek życzymy wszystkim, by nigdy nie zabrakło Wam w życiu osób, które kochacie i które Was kochają.

Gość gość
dziś Dawniej było podobnie. Panna wybierała chłopaka z 3 krowami zamiast chłopaka z kozą. Proste jak drut. A dlaczego tak jest? Kobieta podświadomie szuka faceta który zapewni warunki jej i DZIECIOM. W świecie zwierząt samiczki też wybierają lepszych samczyków.

Gość gość
Mężczyzna jest dla kobiety atrakcyjny gdy daje jej dostęp do swoich zasobów zapewniając jej tym poczucie bezpieczeństwa. Bo zadaniem kobiety jest wydać na świat potomstwo. Tak to jest zakodowane w naturze Panowie :)

Gość gość
gość dziś Mężczyzna jest dla kobiety atrakcyjny gdy daje jej dostęp do swoich zasobów zapewniając jej tym poczucie bezpieczeństwa. Bo zadaniem kobiety jest wydać na świat potomstwo. Tak to jest zakodowane w naturze Panowie usmiech.gif x To dlaczego lecicie na dupków, którzy porzucają was z dziećmi a porządnych mężczyzn olewacie? Zresztą mamy równouprawnienie i mężczyzna nic nie musi. A tekst o zwierzętach to możesz wciskać desperatowi.

Gość gość
Ja nie lekceważę porządnych mężczyzn tylko, że mam problem bo nie wiem gdzie ich szukać :P

Gość gość
Dawniej było podobnie. Panna wybierała chłopaka z 3 krowami zamiast chłopaka z kozą. Proste jak drut. A dlaczego tak jest? Kobieta podświadomie szuka faceta który zapewni warunki jej i DZIECIOM. W świecie zwierząt samiczki też wybierają lepszych samczykków XXXX ro prawda, jeszcze przed wojną w Niemczech facet jak się chciał żenić to musiał w urzędzie udowodnić , ze stać go na utrzymanie rodziny(na stosownym do jego pozycji poziomie, ale jednak). U nas przed wojną tez gołod***ec nie mógł przebierać w ofertach i jesli już sie ozenił to zwykle z kimś równie biednym i do tego brzydkim, bo ładna panna zawsze tam sobie bogatszego potrafiła znaleźć

Gość gość
gość dziś dziś Dawniej było podobnie. x Dawniej to mężczyźni zarabiali lepiej niż teraz. Teraz zmniejsza się możliwości mężczyznom by zrobić miejsce dla kobiet. Niedługo kobiety będą utrzymywać rodzinę w każdym domu. A mężczyźni będą wybierać najbogatsze.

Gość porządny jest tam
gość dziś Ja nie lekceważę porządnych mężczyzn tylko, że mam problem bo nie wiem gdzie ich szukać jezyk.gif Zgłoś Tam gdzie obecnie szukasz przestań szukać i szukaj w odwrotnych miejscach.

Gość gość
dziś Ty to masz jakiś problem. Czasy się zmieniły, kobiety chcą mieć własne pieniądze. Chcą się rozwijać. Co by nie powiedzieć o opiece nad dziećmi i dopieszczaniu domu to nie są zajęcia rozwijające . Mężczyźni nie chcą się kształcić. Zdobycie wykształcenia wymaga przynajmniej nieco wysiłku. Mam dwóch braci którzy się nie wykształcili bo im się nie chciało. Jeden z nich dziś mi dokucza że ja wykształcenie mam a on nie ma. Pracuje fizycznie i stęka że ja mam lepiej. Na każdym kroku okazuje mi zazdrość. No mam lepiej bo zamiast przesiadywać na imprezach pilnie się uczyłam. O ile bogate kobiety zechcą wyjść za mąż za nich.