Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pelnaobaw

Arabski kochanek

Polecane posty

Gość Pelnaobaw

Czesc mam meza i dziecko mieszkamy w Niemczech zaczełam chodzić do szkoły na kurs niemieckiego i wpadł mi w oko jeden muzumanin i ja mu też znalazł mój profil na facebook i tak zaczeliśmy pisać potem sie spotkalismy długo niechcialam tlumaczylam ze mam meza ale stalo sie teraz jest moim kochankiem od 4 miesiecy ciagle mowie ze chce to skonczyc ale on zawsze ro i ze mna tak ze sie poddaje i ladukemy w lóżku jego Matka mnie nie nawidzi a o ojciec lubi dodam ze ja mam 25 lat on 22lata i mieszka z rodzicami jest moim sasiadem z tej samej ulicy co mam zrobic zeby to skonczyc jak on umie mna manipulowac nie mam juz sily przy mam dreszcze podobno mnie kocha ale ja niechce zosrawic meza

Gość Carycka
Czasem jak wchodzę na interesujace mnie topiki, i czytam np. To, ..to chyba jakieś prowokacje ktoś pisze

Gość gość
skoro zdradzasz męża to już KONIEC twojego małżeństwa.wiem co mówie bo mój eksmąż zdradzał mnie z powodu że znudziłam mu sie seksualnie.ja rozumiem ciebie i mojego eksmęża,bo nie ma nic na sie i masz prawo uprawiać seks z facetem który bardziej cie podnieca niż mąż.ale w konsekwencji skończy sie to rozwodem,bo ja rozwiodłam sie z mężem.nie da sie żyć z mężem i zdradzać go bez oznak - on to kiedyś wyczuje u ciebie.on wyczuje,że przestał cie pociągać.:-)

Gość gość
Prowokacja na maxa Arab tylko w anal lubi

Gość gość
Chodzisz na kurs niemieckiego. I potrafisz korespondowac?bzdura gubisz się ,prowo jak nic!