Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RK25

Czuję się wybrakowana

Polecane posty

Gość RK25

Mam 25 lat i nigdy nie uprawiałam seksu. Większość moich znajomych ma to dawno za sobą. Nie, nie chcę tego robić, bo inni też to robią, ale denerwuje mnie to, że im to przyszło zwyczajnie, naturalnie, a ja mam jakieś blokady. Na samą myśl, że obrzydliwy, podłużny organ miałby się we mnie zagłębić i napełnić mnie białym, kleistym płynem robi mi się niedobrze. Ale z drugiej strony....Interesuje mnie ta tematyka. Pat. Nikt się nie robi coraz młodszy, wiem, że mam jeszcze jakieś dziesięć lat, bo po 35. roku życia inicjacja będzie już niemożliwa. Co mogło pójść nie tak? Wnerwia mnie, że tak wielu ludzi zna smak seksu, tylko nie ja....

Gość gość
Dlaczego ludziska boją się radzić psychologa czy psychiatry trzeba się przełamać i tam szukać pomocy.

Gość gość
pewnie brzydka jesteś

Gość gość
RK25 Przeczytaj fachowe pisma jaki wpływ ma na kobietę ten biały płyn co go tak nienawidzisz i się nim brzydzisz . Ja myślę inaczej tobie jest potrzebny facet który nie będzie zwracał uwagi na to co mówisz tylko zabierze się zdecydowanie za ciebie nawet wbrew twojej woli , włoży ci ten przedmiot prawie na granicy gwałtu . Gdy przekonasz się co znaczy sex oczywiście nie brutalny to zapewniam cię będziesz pragnęła to coś mieć ciągle między nogami . Podaj adres a zrobię z ciebie prawdziwą kobietę , więcej będziesz pragnęła to coś całować dotykać pieścić

Gość gość
Nie dotykaj bo tam pełno zarazków. Używaj kondomów. Bedziesz od tego chora i tyle. Nie potrzebujesz tego wcale. a nawet nie poczujesz w środku. Nie warto. Ta wydzielina jest kleista i po co się w tym paprac, ble

Gość gość
Gość 18:36 Skąd biorą się tacy myśliciele twojego pokroju ,zastanawiam się co tobą kieruje takie nastawienie .Sex w życiu człowieka to tylko jeden z elementów składający się na zachowanie istot rozumnych . Jeżeli tobie sex kojarzy się obrzydzeniem to masz potężny problem psychiczny ,jeżeli jesteś kobieta poszukaj mężczyznę by cie naprawdę zgwałcił za twoim przyzwoleniem ,zrobił to wbrew twojej woli ,gdy zobaczysz na czym polega rozkosz płynąca z seksu być może zmienisz zdanie .Jesli jesteś facetem to mam prosta odpowiedz jesteś idiota .

Gość gość
18.36 to jedna z nieszczęśliwych, samotnych, która już wszystko w życiu przegrała. Zostało forum i rady. :-p

Gość gość
Czy słowo "wybrakowana" naprawdę pasuje? Jeśli nie miałaś jeszcze kontaktu z mężczyzną po prostu nie potrafisz wyobrazić sobie siebie w takiej sytuacji i asekuracyjnie wolisz wmówić sobie bzdury niż się przełamać i spróbować....spróbować dać komuś szansę na zbliżenie się do Ciebie.

Gość gość
Nie od dziś wiadome jest, że słaba płeć się nie myje w kroczu. Tam jest mnóstwo bakterii. Strach tam wejść. Twoje obawy są słuszne, bo możesz rzeczywiście kogoś zarazić. Jedna mądra.

Gość gość
Mężczyzna na przykład może umyć sprzęt w minutę, a rura jak to rura. Śmietnik i kibel.

Gość gość
Kiśle, okresy i inne ekscesy. No cóż taka natura. Nie każdemu było dane urodzić się z dzidą, którą można w każdej chwili odświeżyć.

Gość gość
Nie martw się, jak boisz się, żeby twój nieskazitelny biały śluz nie został naruszony wraz z drzwiami, to zawsze możesz wziąć do ryja. Jogurt przy okazji będziesz miała. Tylko zębów nie zapomnij umyć.(przed)

Gość gość
Jeszcze nie jesteś wybrakowana,wszystko przed tobą

Gość gość
Gość 8:58 nie będę zagłębiał się jakiej jesteś orientacji , gdyż mam to w poszanowaniu , lecz dla twojej i nie tylko wiadomości . Pochwa kobiety jest dla mężczyzny najzdrowszym i pozbawionym wszelkiego rodzaju bakterii które by powodowały chorobę . Odsyłam do książki lekarskiej na ten temat. Natomiast gdyby współżycie z kobietą miało być oralnie to mocno się komplikuje sprawa , musi zrobić kilka lewatyw z komponentami które zabijają bakterie bardzo złe dla zdrowia , słowem potrzeba wiele czynności wykonać by było bezpiecznie dla obojga . A osoby kochające inaczej zazwyczaj faceci , muszą się babrać w wiadomo czym jeśli nie dbają o higienę . Kobietę w każdej chwili możesz posiąść bez żadnego ryzyka dla zdrowia obojgu, gdyż natura sama zadbała by tak było , ponieważ to jest normalne i pożądane by uprawiać sex tylko z kobietą , inaczej jest to wiadomo co.Choć prawdę pisząc mało mnie obchodzi jak przechodzi twoje współżycie i z kim , ja uważam że tak jestem ukształtowany zgodnie z naturą po drugie dbam o zdrowie swoje i partnerki.

Gość gość
Ja mam taką żonę,to moje nieszczęście i porażka życiowa.Syna urodziła przez Carskie cięcie i od 20 lat nie daje się nawet dotykać,tragiczna osoba i psychopatka,prowokatorka awantur o najmniejszą sprawę i rzecz.Uciekać od takiej (lwicy)bo może się jej charakter ujawnić po czasie!!!!! R

Gość gość
Jesteś święta dziewica, a nie wybrakowana. Seks jest zły.

Gość gość
Glizda wygląda estetyczniej niż penis.

Gość gość
Ta,święta hetera gorzka jak wstretna cholera!