Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka Koliberek 34

DO S******EJ DOOPY ZŁOTÓWKĘ WSADŹ NO.37

Polecane posty

Gość Jolka Koliberek 34

DO S******EJ DOOPY ZŁOTÓWKĘ WSADŹ NO.37

Gość Michaił Pravda
Uspokój się, schowaj ten język. Rozumiem że w ostatki przebrałeś się za Cooli. Ja przebiorę się za Michaiła Pravdę, bo pewien przebieraniec, znów zachcę być mną, ale to nie będziesz to ty, nie potrafisz się cieszyć życiem, tylko życie ma się cieszyć tobą. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak tylko nadaje, to już wiem, kto będzie Nowym w mieście. ;)

I proszę, już jestem przebrany ;) Teraz mogę zasrywać forume. Niekoniecznie jak ten przygłup. Może nie zaraz przygłup, bo oceniam go z mojego punktu widzenia a ja raczej nie chciałbym zdominować forume jednostajnymi, prostoliniowymi ******** Ruchy skoczka też są dość czytelne ale tylko dla wprawionych graczy. 💤 Takie zagrywki jak twoje sugerują mi że już od dawna nie możesz się wrażenia że jesteś tylko pinkiem.

Dlaczego się tu wpisuję? By wiedział że jego głupota, może raczej bezsilność, by zwrócić na siebie uwagę. W jego wyobrażeniu destabilizuje forum. Nic podobnego. To czysta propaganda chaosu. Nic podobnego nie ma miejsca. Jak chcę sobie dokuczyć Kuszełłe, to Jej sobie dokuczam, jak chce sobie pójść na udry Gwiazdorkiem, to to robię a ty potrafisz złapać tu z kimkolwiek kontakt, czy zawsze przyjdziesz się tu zwyczajnie wysrać. To nie jest zabronione, ale ty srasz jak zwierze i to nam "straż miejska" wlepia mandaty.

Gość Kpt Denny
ACHTUNG!!! PEDOFIL NA TEMATE :classic_cool:

Kpt Denny dziś "ACHTUNG!!! PEDOFIL NA TEMATE" x Na czym ? hheheh Wybrałem ten z setki innych, który założył tu twój ja domniemam przyjaciel. Ty i ja o ile jesteś cywilizowany dobrze wiemy że to nawet nie "przegryw" tylko wołanie rozpaczy. To co ty uprawiasz i twój to jakaś niepotrzebna destrukcyjna forma zaistnienia. Naprawdę chcę to zrozumieć, że nie wnosząc zupełnie nić w odróżnieniu od innych, chcesz wymusić swoją obecność. Chcesz mi wmówić że tym spame się czegoś nowego nauczę. Posraj jeszcze po forum że Nowy to pedofil, jak ma ci ulżyć. Pokaż prywatne korespondencje jak chcesz być totalnym chujem.

Jeszcze na dobre nie skłóciłem się z Zmijem i myślę że mi wszystko wyjaśni. Chyba że sami podpalają takie tematy. To pięknie :O jak Gwiazdorek wszedł do szambo, to do Duchełłe mu niewiele brakuje.

Gość Kpt Denny
PRZECIEŻ ŻMIJ TO CWEL I IMPOTENT :D