Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Negatywne i pozytywne cechy partnerki(a)

Polecane posty

Gość gość

Kobiety podobno nie lubią mężczyzn którzy długo się zastanawiają i nie są zdecydowani - według mnie to akurat pozytywna cecha. Dlaczego wy kobiety nie lubicie takich facetów ? Mogę podać same zalety tej cechy dlaczego ona jest uznawana za negatywną

Gość gość
"Jak człowiek się śpieszy to diabeł się cieszy" - Ewa skusiła Adama, nie zastanowił się tylko szybko podjął decyzje i wywalili ich z raju. A do teraz kobiety mają o wszystko pretensje do mężczyzn.

Gość gość
Mężczyzna powinien być zdecydowany, konkretny. Musi podejmować męskie czytaj stanowcze, trafne decyzje.

Gość gość
Do gość dziś Zdecydowany i konkretny czyli ślub z 6 miesięcy pierwszy sex 3 randka kredyt na mieszkanie 2 dni po ślubie dzidziuś zaplanowany na noc poślubną. Szybko, szybko zdecydowanie OJ , jakie wy jesteście .... :-) a póżniej płacze i lamenty o wszystko Decyzje podejmuje się wspólnie ! i i za nim podejmiesz przemyśl ! TRAFNE DECYZJE - czyli gra w ruletkę HA HA HA to są te wasze męskie decyzje

Gość gość
gość dziś Kobiety podobno nie lubią mężczyzn którzy długo się zastanawiają i nie są zdecydowani - według mnie to akurat pozytywna cecha. Dlaczego wy kobiety nie lubicie takich facetów ? Mogę podać same zalety tej cechy dlaczego ona jest uznawana za negatywną xxxx Miałam takiego co się tak długo zastanawiał. Zastanawiał się i zastanawiał, w końcu odszedł. Potem wrócił. Potem się znowu zastanawiał i zastanawiał, bardzo chciał mieć rodzinę i dzieci, bardzo , ale jeszcze nie teraz, ale w przyszłości to na pewno. Po czym jak się już tak na dobre zastanowił, stwierdził, że tego nie czuje, myślał, ze czuje, ale nie czuje. Odszedł, a ja morze łez wylałam. Mógł od razu powiedzieć a nie tak się miotał i miotał. Także "niezdecydowanym" zdecydowanie mówię :NIE".

Gość gość
Do gość dziś A Ci co wam w tri miga zrobili dzieciaka i odeszli w kilka miesięcy po ślubie to Ci zdecydowani. DECYZJE PODEJMUJE SIĘ WSPÓLNIE i każda decyzja powinna być przemyślana ! skąd się biorą rozwody, separacje samotne matki ? i płacz po stosunkach seksualnych zwanych wielkim seksem.

Gość gość
Ja tam jestem bardzo zdecydowany, tylko nie ma partnerki, same księżniczki zostały.

Gość gość43
Kobiety podobno nie lubią mężczyzn którzy długo się zastanawiają i nie są zdecydowani - według mnie to akurat pozytywna cecha. Dlaczego wy kobiety nie lubicie takich facetów ? Mogę podać same zalety tej cechy dlaczego ona jest uznawana za negatywną Dla mnie to akurat pozytywna cecha. Facet który się zastanawia myśli poważnie. Jeżeli został zraniony przez kobietę to boi się kolejnej porażki, ale to akurat świadczy o jego uczuciowości, zresztą sama nie lubię się spieszyć w takich sprawach. Natomiast przerażają mnie faceci którzy chcą wszystko szybko, najlepiej od razu. Tak działają psychopaci, Od razu chcą seksu, ślubu żeby tylko jak najszybciej uzależnić od siebie kobietę i zrobić z niej swoją ofiarę. Ewa skusiła Adama, ale stworzenie rodzaju męskiego ją do tego namówiło. gość dziś Ja tam jestem bardzo zdecydowany, tylko nie ma partnerki, same księżniczki zostały To zamiast szukać księżniczki poszukaj kopciuszka. Po co rozglądasz się za księżniczkami, to przecież logiczne że księżniczka chce księcia.

Gość gość
Racja, że "co nagle to po diable" :P ale jak facet za długo się zastanawia i marudzi to też nie jest dobrze dla kobiety bo JEJ CZAS (z oczywistych względów) płynie trochę szybciej :) Rada dla Panów więc taka: spokojnie i bez pośpiechu- byle nie za długo z tymi decyzjami :P Pozdrawiam wszystkich samotnych :)