Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Braknie mi ochoty do życia

Polecane posty

Gość gość

Dla innych szczesciara,trafila na zaradnego dobrego meza....wiele kobiet zazdrosci ,Ze tak wlasnie jest.Ale czyzby? Gdyby tak było,nie sleczalabym nad pisaniem tej tresci na forum.Może jestem z tych kobietk ktorym wciaz czegos malo i nie ciesza sie ze szczczescia jakie posiadaja.... Otoz,czuje sie w mazeństwie bardzo nieszczesliwa.Poniewaz ,nigdy nie dorownam idealowi kobiet ,ktore podobaja sie mojemu mezowi.A moj wybranek nawet nie jest dyskretny ,lampiac sie w mojej obecnosci na inne kobiety.Czesto mowi mi ze mu sie to pidoba tamto,siamto.Nie liczy sie ,zenie rani takim porownaniem.Ja jestem szara myszka,ktora zawszwe wstydzila sie zaprezentowac na ulicy.Uwazalam ze skoro nie mam odpowiedniej figury wygladu nie bede robila z siebie idjotki ktora ubierze szorty odslaniajace posladki,mimo ze tylek nie wyglada donrze.Malo tego moje nogi pokrtre sa pajaczkami,mam zylaki.Chamuje mnie to.Jest mi z tym zle ale jestem jaka jestem. Myslalam ze podobam sie mojemu mezowi taka jaka jestem.Ale po 13 latach malzenstwa i urodzeniu 2 dzieci jestem zrozpaczona .Nigdy nie myslalam ze bede tak bardzo przejmowala sie tym ze nie wygladam jak modelka.I tu nie chodzi o to ze jestem gruba zapuszczona ,nie ja poprostu w wygladzie nie mam tego czegos wow.I jak moj maz tak wciaz mi dogaduje ze takie diwy rasowe mu sie podobaja jest mi przykro,i kazdy dzien to dla mnie meka do zycia...

Gość gość
To jest problem w Twoim facecie, a nie w Tobie. To Ty powinnaś byc najpiekniejsza kobieta dla swojego mezczyzny, a jego tekstow nie skomentuje. Jeśli chcesz czuc sie lepiej w swoim ciele, zadbaj o to bardziej, aby nie czuc sie jak szara myszka. Mozna wygladac dobrze nie odslaniajac kazdej czesci swojego ciala. Jest teraz duzo zabiegow upiekszajacych, ladna fryzura, dobrany makijaz, odpowiednie ciuchy i mozna wygladac ladnie i z klasa. Ale zrob to z mysla o sobie i swoim dobrym samopoczuciu, a nie dla faceta. I zastanow sie czy chcesz byc z osoba, ktora Cie krytykuje i zamiast docenic porownuje do innych. Oczywiscie to jest tylko Twoja decyzja

Gość gość
Nie powinien dogadywać, ale chyba nikt nie wierzy, że nogi pokryte pajączkami będą się podobać