Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8766

Co powinienem zrobić?

Polecane posty

Gość gość8766

W skrócie byłem w szczęśliwym, idealnym związku, coś się popsuło i dziewczyna całkiem się zmieniła. Na początku odsunęła się, stała się wroga i po paru tygodniach zerwała. Po jakimś czasie od zerwania chcieliśmy się spotkać, ale zmieniła zdanie. Potem znalazła sobie kilku kolesi na sex i po miesiącu chcę do mnie wrócić, bo niby tęskni. Ale nadal jest zimna i twierdzi, że teraz mnie potrzebuje, ale nie wie czy potem też będzie. Jestem rozbity, bo nadal coś do niej czuje, a mam świadomość, że ona wykorzystuje to, że jestem dobry, ale też nie chcę jej całkiem stracić. A ona szybko się wkurza, o byle co. Co powinienem zrobić?

Gość gość
To zależy czy się szanujesz... Jeżeli nie to możesz walczyć ale dla niej jesteś tylko c**a i frajer. Jak się jednak szanujesz i chcesz żeby ona zachowała resztki szacunku do Ciebie to powiedz żeby WY/PIER/DA/LAŁA". Dosłownie nie owijając w bawełnę ;) Pozdrawiam

Gość gość
Walczyć ??? Ludzie, związek to nie "pole walki" :P Albo jest uczucie i WZAJEMNE ZAUFANIE a jak nie, to jest to wszystko nic nie warte :P

Gość gość
Taki przypadek jak twój już był 100 razy wałkowany. Kopnij ja w zadek o zachowaj godność. Albo bądź dla niej 2x zimniejszy i nie okazuje żadnych uczuć. Zlewają ja

Gość gość
Zerwij z nia kontakt , wykorzystuje cie , nie jestes dla niej wazny, skoncz z nia.

Gość gość
Olej ja.

Gość gość
innej poszukaj

Gość gość
Powinieneś mieć więcej godności, dziewczyna traktuje cię jak koło ratunkowe. A po za tym jest bezczelna, daj sobie z nią raz na zawsze spokój utnij wszelkie z nią kontakty. Tak jest lepiej.