Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to zrealizować?

Polecane posty

Gość gość

Mam 42 lata i dawno jestem sama.Ostatnio poznałam bliżej syna mojej kumpeli naprawial mi pralke.Pamietalam go z dzieciecych lat a obecnie wyrosl na fajnego 19letniego chlopaka.Moze brak faceta od dawna ale tez jego wyglad sprawily ze poczulam pozadanie w jego kierunku.Po prostu mam megaochote na seks z nim.Wiem ze mlodzi chlopcy lubia starsze kobiety i ja rowniez jestem zadbana.Nie wiem jak zrobic pierwszy krok w sobote znowu go zaprosilam na naprawe polki w kuchni i juz mysle jak go zaciagnac do lozka.Mam extrabielizne i tylko pomyslu mi brak jak mu to zasygnalizowac ze pragne go jako mezczyzny.Na sama mysl o tym seksie mam wypieki .Czy sa jakies niezawodne pomysly?

Gość gość
A jaką masz ci/pe? Owłosioną? Muszelka? Czy buleczka?

Gość gość
Przyjmij go w takiej bieliźnie lub jak będzie sprawdzał pralke na lezaco sukienka bez majtek i nad nim stoj Zobaczysz jak mu zesztywnieje

Gość gość
WIesz co to jest niesmaczne, żeby taka stara baba brała się za młodego chłopaka. Zwichrujesz mu psychikę. Zostaw go w spokoju, niech buduje normalne relacje z normalnymi dziewczynami w swoim wieku. Z relacji z Tobą nic nie będzie, pobawisz się nim, zaspokoisz i zrobisz mu tylko krzywdę. To jest bez przyszłości.

Gość gość
Kumpela, jego matka na pewno będzie zadowolona :O Uważaj, żeby się nie wściekła.

Gość gość
Przedmowczynie maja jakas racje,ale mlodzi faceci tez raczej ida na wyzycie sie ,dlatego na krotka mete chyba krzywda mu sie nie stanie.Nie sadze ze chlopak sie zakocha czy spatrzy psychike tylko ze bedzie sobie dogadzal

Gość gość
Odpowiem na sugestie ze niesmaczne.Wiem ile mam lat a ile on.Jestem w miare atrakcyjna kobieta i wiem ze podobam sie mezczyznom.Kiedys czytalam na forum o seksie z mlodszymi i to raczej pozytywy.Nigdynie kochalam sie z takim chlopakiem.Kiedy jednak widzialem jego dobrze zbudowane mlode cialo naprawde zapragnelam go.Tez mam swoje potrzeby i wiem ze mlody mezczyzna ma apetyt i mozliwosci.Naprawde chlopak tez skorzysta a ja nie mam nawet cienia watpliwosci ze tego chce