Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Butelki I mleko modyfikowane dla noworodka? Proszę o rady :)

Polecane posty

Gość gość
Ja karmiłam butelką avent od początku ściągałam swoje mleko, w dzień podawałam swoje w butli, w nocy mąż albo któraś babcia, zależy która u nas spała. Nad ranem mm Bebilon bo nie zdążyłam ściągnąć. Ściągałam na dwa karmienia co 5h. Pomogło mi to schudnąć, a jak miałam jakąś imprezę i chciałam coś zjeść nie bardzo (alko nie piję) to częściej Bebilon i wylanie mleka mojego odciągniętego. Wszyscy zadowoleni. Dziecko już duże, zdrowe, mądre. Teraz jestem w 2 ciąży i zrobię tak samo.

Gość gość
Do 9.47. Pomagały ci babcie . I jeszcze spały u ciebie. Według kafeterianek wariatel jestes złą niegodną matką bo sama nie dałaś sobie rady. Poczytaj pare tematów niżej. To żart. Dobrze wiedzieć że są normalni ludzie jeszcze na świecie

Gość gość
gość z 9:47 nie musisz wylewać mleka, bo COŚ zjadłaś. Nie ma diety matki karmiącej, szkoda mleka!!

Gość gość
Nagonka na kp jak to smiesznie brzmi :D To jakby pisac ze jest nagonka na sikanie. :D Przeciez tu chodzi o nature. Dlaczego same nie jadacie zarcia ze sloikow tylko jednak gotujecie dla siebie? Ale malym dzieciom mozna dac zarcie z proszku kaszke z proszku zupe ze sloika :D Postep i seksualizacja wmowily wam ze cycki sa tylko dla facetow a durne baby sie sluchaja slepo. I dobrze ze polozne naciskaja na kp nie widzicie co sie dzieje z cywilizacja? Wszystko sztuczne robione w laboratoriach malo to w zyciu sie chemii nazremy by pasc juz tym noworodki? I jasne nie mowimy o przypadkach medycznych gdy ktos serio nie moze. Bo po to stworzono mm - dla kobiet ktore z jakichs przyczyn nie mogly karmic naturalnie a nie dla pustych karyn ktore strzelaja fochy i nie chca. Chomika sobie kupcie a nie dzieci robcie.

Gość gość
Podziwiam,ale ja tez w szpitlu przystawialam do piersi i nie najadal sie mały dlatego zażdałam na noc od pielegniarek mleko w butli,wołałam ich po 4 razy w nocy az zrobily butle. Teraz juz sama bym wziela,a nie te chore nagonki kp i kp.Kamiłam NAN Sensitive,jest bardzo dobre i antykolkowe

Gość gość
Gość 12:57 - Hmm... Pustych karyn- radzę nie osądzać nie znając sytuacji :-). W szkole chyba nie uważałaś- nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Zapytałam doświadczone mam o to, jakie butelki i mleko polecają. NIE PYTAŁAM Cię o to, jakie masz zdanie na temat kobiet karmiących SWOJE dzieci sztucznie. Ty nazywasz takie dziewczyny "pustymi karynami"- bardzo Ci współczuję, bo Twój brak kultury i słownictwo rodem z blokowiska daje dużo do myślenia. Aaa... chomika nie mam, ale mam królika ;-) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :-)

Gość gość
u nas najlepiej sprawdza się bebiko, no, ale nie wiem czy twojemu dziecku będzie odpowiadało bo każde reaguje inaczej ;) jedynie mogę polecić ci kupowanie mleka modyfikowanego przez internet, np. w aptece melissa ;) bo naprawdę na jednym opakowaniu kilka zł można zaoszczędzić