Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z córką do ginekologa nie mam z kim jej zostawić w domu

Polecane posty

Gość gość

W piątek mamy z córką 7 letnia wizytę u ortodonty na 10.30 Ja mam wizyte o 12 u ginekologa jestem w ciąży 27 tyg. Byłam pewna że mąż dostanie wolne a tu niestety nie. Do ortodonty musze iść bo czekałam na wizytę miesiąc i to na prywatną do gin musze bo zwolnienie. Wiec pomyślałam że na czas badania córka zostanie w poczekalni z telefonem i jak gin będzie robił mi usg to ja zawołam? Córka jest szczęśliwa ze będzie mogła zobaczyć brata. Ale czy to na pewno dobry pomysł? Raz do gabinetu weszło troje dzieci i mąż. :) najmniejszy chłopiec miał ze 3 lata

Gość gość
Do roboty a nie zwolnienia na ciaze wyludzac! Wy te dzieciaki robicie po to zevy nie pracowac

Gość gość
Myślę że na spokojnie ogarniesz tak jak napisałaś, zawsze możesz spytać czy mała może poczekać chwilę u położnej :-)

Gość gość
Ja kiedyś poszłam do ginekologa z 3 latka ;) dałam jej telefon ,bajka świnka peppa i siedziała jak zahipnotyzowana.

Gość gość
Ja również zabrałam 2 latka. Przed wizyta okazało się ze opiekunka ma jelitowke. Dla lekarza to nie jest problem przecież :-)

Gość gość
Idz spokojnie i zrob tak jak mowisz

Gość gość
7 latka to nie małe dziecko. Każesz jej siedzieć w poczekalni i tyle.

Gość gość
Całą ciążę chodziłam w towarzystwie córeczki do ginekologa :) Jak urodziłam miała 2 lata i 3 miesiące, więc malutka była w czasie tych wizyt. Po prostu nie miałam jej z kim zostawiać. Ostatnio też byłam z 2 letnim synkiem u ginekologa. Wszystko zależy od lekarza, w zwykłej przychodni by to może nie przeszło, ale w prywatnych spokojnie... Dobrze robisz Autorko, zawołaj ją jak będzie czas na USG.

Gość gość
zaraz to prowo ? mamcia zawoła córcię jak pan gin będzie jej robił "dowcipne" USG ?