Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę przestać

Polecane posty

Gość gośćsylwias
przestańcie już z tymi demonami.w Boga nie wierzycie czy jak?

Gość gość
nie wtrącaj się sucha, nikt nie pyta cie o zdanie

Gość gość
gość wczoraj [13:53 zaczyna się od początku , ponieważ życie jest dłuższe niż myślimy , a niektórzy ludzie są także podobni , albo nawet lepsi od tych których kochaliśmy ...zauważamy to , uciekamy od tego , aby się nie ranić jak kiedyś gdy się nie udało , ale to także jest jakiś absurd , ponieważ to może być naprawdę spełnione przy pewnej dojrzałości obu stron , a tak uciekamy od tego ...i tak właściwie to jest pewna doopa , czyli kicha , zapełniana pustka samooszukiwanie się , ucieczka , itp. przynajmniej JA tak myślę :)

Gość gość
08:00 ''ponieważ to może być naprawdę spełnione przy pewnej dojrzałości obu stron , a tak uciekamy od tego '' tak krawiec kraje jak mu materii staje.

Gość gość
tak jest , gdy czasami jest taka sytuacja że nie ma większych możliwości krajania

Gość gość
w sytuacji gdy materia jest już przeznaczona na dane projekty niema miejsca na spontaniczność ani nawet dobre chęci.

Gość gość
a co ??? wyznaczono cię do spełniania jakichś określonych zadań ?

Gość gość
podejrzewam że wpadłaś w towarzystwo ideologicznych młodych idiotów , którym się nieco oddałaś i jakiegoś czasu cię to rajcujei podnieca , ale tak ogólnie jest to ciemna strona , która wcześniej , czy póżniej raczej Ciebie zniszczy JA staram się przynajmniej uświadomić Cię o tym , czasami wyrażając pewne wzburzenie , ponieważ zawsze zależało mi i zależy nadal , abyś po tej stronie nie była

Gość błekitnalaguna
chyba mnie z kimś mylisz!

Gość gość
Jest moim aniołem ale i tak mnie zniszczył ten mój anioł i jest we mnie gorycz nieprzebaczenia to byli mi bliscy przyjaciele a zawód boli bardzo tylko nie każdy sobie z tego daję sprawę jak niszczy drugą osobę , nie wiem czy ma świadomość tych swoich gierek względem mnie.

Gość gość
to nie są żadne gierki JA zawsze mówię i piszę otwarcie , to co myślę ...oczywiście czasami piszę z lekką , a czasami przesadną ironią , aby coś uwypuklić i żeby dotarło a nawet zabolało

Gość gość
a zwłaszcza zmusiło do przemyśleń i zastanowienia się nad tym , co się odpiernicza w tym życiu , a co może dotykać także innych np. biblijnych maluczkich , przez to co się odpiernicza

Gość gość
Wiem,wiem.. że jesteśmy winni grzechu );

Gość błekitnalaguna
zgubiłam się kto tu jest kim. trollownia i chyba o to tu biega.

Gość gość
biblijnych maluczkich?!

Gość gość
nie są tacy 'niewinni ' , a jak się chcą naprawdę czegoś nauczyć , to niech pójdą do normalnej pracy w jakimś koncernie np. na powiedzmy 2 lata , gdzie uzyskają jakiś normalny kontakt z wieloma różnymi ludżmi , poznają ich oraz pewne różnorodne układy , a póżniej powrócą i zaczną tworzyć od nowa z dużo lepszym skutkiem dla wszystkich ...ale ich raczej na to nie stać

Gość gość
10:08 a możesz mi wyjaśnić co to o czym piszesz ma wspólnego z założonym tematem i wątkami o miłości które tu sie przewijały zanim to ropie.przyłaś/łeś? :)

Gość gość
to akurat może mieć związek z pewną osobą , która czasami się może tutaj pojawiać i może chce coś powiedzieć - nie jestem tego pewien , ale to było do Niej przepraszam , już się wycofuję z tego wątku :)

Gość gośćsylwias
to wątek dla Beatki prawda?to ona wypowiedziała słowo ..wiedżma''

Gość gośćsylwias
9.52 ty lepiej na siebie spójrz i nie kop innych bo to co dla ciebie jest zwykłą ironią to niewinnego wraźliwego człowieka może niemal zabić ,wiem po sobie trzeba liczyć się ze słowami.!

Gość gość
Tak dla Beatki więc ty możesz już przestać się wczuwać, że dla ciebie. :)

Gość gość
Dzięki to nie dla mnie :))Chciałabym Cię przytulić ;))

Gość gośćsylwias
Becia jesteś tu czarnulko?