Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasa walentynkowa

na walentynki dostałam od faceta czekoladki i ..pieniądze

Polecane posty

Gość Kasa walentynkowa

Kwiatów nie bo wie ze nie lubię..ale na Boga pieniądze? W walentynki? Wiem że na szybko nie miał pomysłu i czasu ale..Kurde..no to wzięłam i dyskretnie mu je oddałam (wsuwając w kurtkę). Czy dobrze zrobilam? Bo trochę się obraził,napisał ze brzydko zrobiłam oddając

Gość gość
Koles dziwny, poszedl na latwizne i w dodatku potraktowal Cie jak latwa laske. Porozmawiaj, przedstaw swoj punkt widzenia. Niestety w tych latwych czasach, duzo chlopcow myali, ze kobietyp tez sa latwe

Gość gość
Ale z ciebie damulka wielka , ja nie dostałam nic bo uznał że to nie ważne

Gość gość
pomyslal pewnie, ze kupisz sobie to co bedziesz chciala, po co mial kupowac byle co? pieniadze byly prezentem, a prezentow nie wypada oddawac.

Gość Kasa walentynkowa
Jesteśmy w związku 2 lata wiec to nie nowa znajomość, planujemy wspólną przyszłość, jesteśmy po 30tce. Kurde wiem ze nie chciał mnie urazić ale ..no pieniądze :/

Gość gość
Dużo dziewczyn nie dostaje nic , weź to pod uwagę

Gość gość
Potraktował jak dziwke

Gość gość
To przyjęty zwyczaj i ostatnio sie z tym spotykam , nawet na imieninach .Ktoś nie wie co kupić to pozostawia wolną wolę ofiarowanej osobie.Jezeli para jest dłuzej to nie ma w tym nic zlego , kobieta sama najlepiej wie co jej potrzeba.

Gość gość
O super super ! W gotówce przelew czy dał ci kartę podarunków ? Kupisz co będziesz chciała. Ja mam 2 karty podarunków .

Gość gość
czego sie czepiasz, dostałaś kasę za usługi... :classic_cool:

Gość gość
Pieniądze dają dziwce, swojej kobiecie daje się prezent.

Gość gość
Prezent na walentynki , powalilo was ? Same czekoladki by jej starczyly, ja dostałam tylko rafaello i się cieszę

Gość gość
No przestań czekoladki to mało. Do tego perfuma lub kwiatki. Albo jakaś biżuteria .

Gość gość
22:01 ja takie rzeczy dostaje tylko na urodziny , tzn dostałam na urodziny dzień temu perfumy 15 ml , nawet nie widziałam że ludzie w walentynki się tak obdarowuja

Gość gość
Dał kasę no nie chcialo mu się szukac prezentu.

Gość gość
Lepiej że dał kasę jak by nie miał dac nic , ja też daję pieniądze bo nie mam gustu

Gość gość
Nie słuchaj tych kretynów co tu piszą "że kasę to się daje dziwce". Sami nikogo nie mają albo od swoich połówek nic nie dostali i tak sobie odreagowują. Walentynki to sztuczne święto i wiele ludzi tak naprawdę go nie lubi, ale skoro jest się w związku to "wypada". Twój pamiętał, czekoladki ci dał a sama piszesz że czasu nie miał. Lepsza kasa niż kolejny głupi misio czy badziewie, które na półce będzie zbierało tylko kurz. Nie jesteście ze sobą od wczoraj. A faktycznie kasę daje się na "prezent". U mnie od dziecka dawało się kasę na "święta" jako dodatek do drobnego prezentu. I to było dobre, bo zawsze można było sobie kupić co się chciało. Pójście na łatwiznę -pewnie tak. Ale wolałam sobie kupić sama bluzkę niż dostać ją od np. Ciotki, która miała inny gust a i z rozmiarem różnie bywało.

Gość gość
Zle zrobił.