Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powtarzalyscie w ciazy badania toxo i cytomegalie?

Polecane posty

Gość gość

Na początku miałam robione toxo wyszło ze przechodziłam cytomegalia ujemna. Gin kazał powtórzyć toxo. A wy powtarzalyscie? Leci 26 tyg.

Gość gość
Mi też kazano. To chyba teraz standard.

Gość gość
ja nie chorowalam na toxo wiec co trymestr bede robic, a na cytomegalie nie zlecaja u mnie w przychodni

Gość gość
ja na poczatku robilam tylko na toxo i wynik ujemny, a sama doczytalam o tej cytomegalii i zobilam ja na poczatku szostego miesiaca, wyszlo ze przechodzilam, wysoka awidnosc czyli dawne zakazenie, ale ja sie boje ciagle - jak dawne?? toxo mialam juz powtarzana drugi raz.

Gość Położna123
Hej dziewczyny, po pierwsze bardzo Wam gratuluję że wkrótce zostaniecie mamami, szczerze! Sama mam roczna córeczkę i wiem jaka to wspaniała przygoda na Was czeka! Za kilka miesięcy będę położna (mam nadzieję) ale przed tym potrzebuje Waszej pomocy. Swoją prośbę kieruje do przyszłych mamusiek, które są w pierwszej ciąży. Do zakończenia pisania pracy licencjackiej potrzebuje Waszych odpowiedzi w ankiecie, jest ona krótka i sprawdzi Wasza wiedzę na temat porodu (to dobry sprawdzian również dla Was przed tym ważnym dniem, na końcu zobaczycie ile zdobyłyscie punktów). Jeszcze raz bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety, bardzo mi tym pomożecie, a to link : https://docs.google.com/forms/d/1miV9vcobzPRJ MPqWkVZkTFg5anz0PCJWvgkY-xz5OEI/edit

Gość gość
Ja powtarzalam.