Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlixxBdna

Ponowny stosunek toz po dojsciu chlopaka

Polecane posty

Witam was dziewczyny, Przyznam szczerze ze dopiero od niedawna uprawiam seks. Jak chyba wiekszosc z nas, bardzo czestu boje sie ze "cos pojdzie nie tak" i ze zajde w ciaze. Dopiero nie dawno przypomnialo mi sie, ze nie powinno sie kontynuowac seksu gdy chlopak juz doszedl (i prezerwatywa jest pelna). Pare razy zdazylo sie nam, ze moj chlopak kontynuowal proma pchnieciami, lecz nigdy nie doszedl drugi raz. I tak zaczelam sie martwic, ze moze prezerwatywa pekla itd... Dlatego pisze do was, aby moze uspokoic i swoje nerwy ;) Przy tym chciala bym zanotowac, ze nigdy nie poczulam niczego dziwnego, co mogla bym nazwac peknieciem prezerwatywy lub tez niczego takiego nie slyszalam (na forach czyta sie rozne rzeczy). Mam nadzieje ze ktoras zwas pomoze mi z wlasnego doswiadczenia jak to wszystko wyglada :) Dzieki!

Gość gość
Pekniecia się nie czuje, ale jeśli po wyjęciu z pochwy prezerwatywa wciąż była na członku, to raczej nic się nie stało

Gość gość
Jak najbardziej można po dojściu chłopaka od razu. Jak już chłopak doszedł do domu mała szansa, ze sie po coś wróci, więc mozna z nastepnym!