Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latinadecorazon

Co myślicie o latynoskich facetach?

Polecane posty

Gość Latinadecorazon

Niektórzy mówią, że są macho. Nie wiem co do wszystkich krajów, ale mieszkałam trzy lata w Wenezueli i nie spotkałam tam żadnego macho, wręcz przeciwnie wszyscy bardzo dobrze wychowani bardzo szanują kobiety. Poza tym tam poznałam swoją miłość. Ja jestem od 3 lat w szczęśliwym związku z Wenezuelczykiem i on nie ma w sobie nic z macho, jest najlepszym chłopakiem jakiego spotkałam, jest przystojny, romantyczny, czuły, mogę z nim porozmawiać o wszystkim, jest bardzo pracowity, bardzo mi pomaga w pracach domowych, poza tym jest taki zawsze radosny, po prostu to jest chyba niemożliwe, żebym była przy nim smutna, zawsze potrafi mnie rozweselić, latynosi to są chyba szczęśliwi za nas wszystkich. A wy macie jakieś doświadczenia z latynosami? Co o nich sądzicie? Są dobrymi partnerami?

Gość gość
Są bardziej romantyczni i potrafią okazać uczucia. Wspaniałe tańczą i są delikatni w seksie. Mam chłopaka Boliwijczyka i nie narzekam. Jest pracowity i dba o mnie. Latynosi są bardzo rodzinni, często jeździmy na rożnego rodzaju imprezy rodzinne.

Gość gość
Ja mialam chlopaka z Kolumbii. Przystojny, pracowity, ogarniety, inteligentny. Traktowal mnie jak nalezy, szacunek przede wszystkim. Troskliwy,opiekunczy do tego inteligentny. Do dzis za nim tesknie.

Gość gość
Jakaś ułomna jesteś, po 3 latach z facetem tutaj się pytasz jacy są? Czynności ci się pomyliły? :-O

Gość gość
Jestem w związku z Japończykiem urodzonym w Boliwi i jest naprawdę bardzo rodzinny, czuły i bardzo pracowity.

Gość gość
gość 2018.02.15 Są bardziej romantyczni i potrafią okazać uczucia. Wspaniałe tańczą i są delikatni w seksie. Mam chłopaka Boliwijczyka i nie narzekam. Jest pracowity i dba o mnie. Latynosi są bardzo rodzinni, często jeździmy na rożnego rodzaju imprezy rodzinne X Pomijaajac taniec to opis przecietnego dobrego Polaka. Widac lubisz bardzo taniec.

Gość gość
W krajach o ktorych mowicie nie wiedza co to feminizm i rownouprawnienie. Tez tak mialyscie wto europie ale chcialyscie zmian

Gość gość
Moja siostra ma kolumbijczyka , rodzinny bardzo

Gość gość
Mogą być

Gość gość
W Polsce tez jest.wielu rodzinnych, kochajacych, wiernych, szanujacych swoje zony czy przyszle zony mezczyzn. Czemu takich nie chcecie swoich?

Gość gość
Nie sa w moim typie, bo nie lubię facetów o cieplym typie urody. Nie lubię brunetow, opalonycy, ciemnookicu. Nawet jasnoocy latynosi srednio mi odpowiadaja. Gustuje w slowianach

Gość gość
Uwielbiam Latynosów. Mam faceta z Chile. Jest bardzo przystojny, inteligentny i boski w łóżku. Do tego jego akcent - bajka. Jest też pracowity i opiekuńczy więc naprawdę nie ma na co narzekać. Zdecydowanie mój ideał

Gość gość
Najlepszy facet, jakiego miałam w łóżku, to Brazylijczyk. Do tego super przystojny, bardzo zdolny, przyjacielski, rodzinny.

Gość gość
Ta opiekuńczość to wtedy gdy on jedzie pod górę na koniu a tobie pozwala dźwigać pakunki i możesz idąc za koniem trzymać się jego ogona? U nich to normalne relacje małżeńskie a w Europie to niewolnictwo i odpowiedzialność karna... No ale każdy kowalem swojego losu :-D