Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odliczyć niani od pensji jeżeli pije sok i zjada rzeczy z lodówki

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam jej to odliczyć z pensji? Potrafi wziąć chleb, otworzyć opakowanie drogiej szynki czy sera plesniowe i zjesc Do tego nagmiennie wyciąga soki i otwiera i wypija. Czy powinnam jej to odliczyć z pensji? Mi nikt nie funduje w pracy obiadu...

Gość gość
Trzrba bylo na poczatku dogadac sie, co moze, np wskazac jej, ze tu ma szafke, w ktorej jest dla niej herbata, cukiet, kawa, jakies herbatniki. Ze w pensje nie wchodza obiady ani inne zywienie, a dziecko ma w lodowce obiady uszykowane w pojemnikach, zas soki DLA DZIECKA stoja tam i tam. I tyle. Ja nie pojmuje jak ludzie moga nie ustalac podstawowych rzeczy na samym poczatku.

Gość gość
Takie rzeczy się dogaduje na początku,opiekunka mojego syna normalnie jadła u nas i piła .Powiedziałam jej że jak będzie głodna czy będzie chciała wypić kawe to śmiało niech robi,była u nas 4 lata.Kawę zawsze miała swoją chyba że razem wypiłyśmy jak wróciłam z pracy to jej robiłam ,obiad akrat robiła bo sama zaproponowała a smacznie gotowała to jadła ale też tylko wtedy gdy wiedziała że dłużej musi zostać .