Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana28

spirala a fisting

Polecane posty

Gość zakłopotana28

Witam, mam pytanko : razem z partnerem uwielbiamy fisting,a całkiem niedawno założyłam spiralę domaciczną. Czy nadal możemy cieszyć się z fistingu czy raczej przy spirali jest to niewskazane? z góry dziękuję :)

Gość gość
chcesz miec spirale w jego lapie? nie? to masz odp przy spirali nawet tampony sa zakazane a co dopiero wkladanie lapy po lokiec

Gość gość
Tampony wcale nie sa zakazane. Mam spiralę i uzywam tamponow. Z fistingiem nie wiem bo nie uprawiam.

Gość zakłopotana28
Wcale nie po łokieć!!! Nie rozumiem,skąd ta agresja???? Pytanie jak każde inne. A skoro Ciebie drogi "gościu" tak Ci to przeszkadza - To tego nie rob!!!! Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja mam składkę Mirena od 4 lat bawię się w fisting 1-2 razy w tygodniu co 6 mieiecy chodzę do kontroli jest wsxystko ok

Gość zakłopotana28
Bardzo dziękuję za pomoc :)

Gość gość
nie ma sprawy masz orgazmy przy fistingu

Gość rozia234
ja mam orgazmy tylko przy fistingu. Zupełnie inne odczucia i dużo silniejsze doznania

Gość gość
Jak dla mnie fisting moze byc niebezpieczny przy spirali ze wzgledu na penetracje troche inna niz przy stosunku. Proponowal bym ginekologa a nie kafeterii sie pytac.

Gość gość
Też mam calkiem inne odloty to zupelnie coś innego niz penis w cipce

Gość gość
ja mam spiralę i uprawiam fisting nic się nie dzieje

Gość gość
Tabletki są szkodliwe również od spirali powstaje choroba beztlenowce którą nie wyleczysz tak szybko. Tylko prezerwatywy i kalendarzyk nie szkodzi tak nam powiedział ginekolog podczas badania na pytanie męża. Nam bo nie jestem zacofana by wstydzić się męża przy badaniu czy porodzie a obcego faceta ginekologa nie.

Gość gość
kalendarzyk to naprawdę "super" środek antykoncepcyjny a ten ginekolog czasem nie był w czarnej sukmanie

Chciałabym powiedzieć wszystkim kobietom, że skutkiem stosowania spirali jest aborcja. Zapłodnione jajo nie może się zagnieździć i ginie. Jest spędzane. Wiem, że wiele kobiet w czasie okresu zauważa w krwi coś na kształt skrzepu i odczuwa wielkie bóle, większe niż podczas zwyczajnej menstruacji. Idą do lekarza, a ten nie poświęca temu wszystkiemu szczególnej uwagi, przepisuje im jakiś środek przeciwbólowy, a gdy ból staje się nieznośny, daje zastrzyk. Wiecie, czym tak naprawdę jest spirala? Mikro-aborcją. Tak, spirala powoduje mikroaborcję, gdyż zapłodniona komórka jajowa chce się zagnieździć w macicy i nie może z powodu spirali, jak Wam już to wcześniej powiedziałam. Te zapłodnione komórki jajowe to są już ludzie. Mają już duszę, w pełni wykształconą duszę i nie pozwala się im żyć. Straszną rzeczą było przyglądać się, jak wiele takich zapłodnionych komórek - a więc w pełni zdolnych do życia ludzi – zostało w ten sposób spędzonych. Te słońca, „boskie iskry” są zgaszane, mordowane, a krzyki dzieci wstrząsają fundamentami Nieba

Gość gość
Marcin, co za bzdury wypisujesz, komórka jajowa od razu po zapłodnieniu ma duszę i juz jest człowiekiem :) To może nawet plemniki mają duszę i dlatego masturbacja i sex oralny to grzech :).