Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CALIFORNIA2000

Przestrzegam przed siostrami swoich dziewczyn...

Polecane posty

Gość CALIFORNIA2000

Cześć wszystkim Kilka lat temu pisałem kiedyś w podobnym wątku ale nie mogę go znaleźć. Więc do nawiązując do założonego tematu : Przestrzegam wszystkich normalnych przed przykrymi siostrami dziewczyn. Znałem kiedyś dwie dziewczyny (siostry) i wszyscy się lubiliśmy. Jedna miała chłopaka (mojego kolegę) a druga była wolna... Więc wziąłem się za wolną. W tym momencie zajęta dziewczyna przez mojego kolegę znienawidziła mnie... Była bardzo przykra , lecz zawsze myślałem ,że jakoś to przetrzymam... Niestety nie przetrzymałem i nie wytrzymałem z tym dwulicowym człowiekiem. Natomiast moja dziewczyna powtarzała mi ,że biorę je razem i muszę znosić chamskie postępowanie wobec mojej osoby. Tak też myślałem ,że może się ułoży. Niestety konflikt narastał i narastał. Nawet z ową siostrą odbyłem kiedyś rozmowę jak mi się wydawało pojednawczą gdzie usłyszałem ,że odstaje od całej rodziny i lepiej żebym się z niej wymeldował. W między czasie jeszcze bywało ,że potrafiła wrzasnąć na mnie bym się wynosił gdzie słyszała to cała rodzina i nikt szanownej panience nie zwrócił uwagi. Mili Państwo w tych kilku zdaniach nie da się opisać co przeżyłem (w między czasie byłem okrzyknięty złodziejem - bo trochę coś mi tam szło w pracy) ale ostrzegam : Jeśli nie czujecie się dobrze na forum rodziny swojego wybranka lub wybranki ,a wasza sympatia nie jest w stanie was obronić przed atakami ze strony swoich bliskich to niestety opuście taką sytuację bo możecie kiedyś nie wytrzymać. Moja dziewczyna poznała nowego chłopaka i obecnie już męża a ten podobno okazał się dla jej rodziny jeszcze gorszy niż ja :) Sytuacja jest prawdziwa , nie jest żadną historią zmyśloną , nie ma na celu wywołać wojny w tym wątku , tylko przestrzec przed podobnymi sytuacjami młodych ludzi szukających miejsca w świecie. Jeszcze jedno grzech istnieje a ja opisuje jego bolesne skutki. Pozdrawiam

Gość gość2017
Problem powyżej opisany wynika z kompletnej bezbronności przed innymi ludźmi gdyż wydaje nam się,że inni dla nas będą tak dobrzy jak pozytywne relacje wyniesione z rodziny generacyjnej.