Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet między 25 i 30 rokiem życia, jak się ubieracie?

Polecane posty

Gość gość

Do kobiet które są niby jeszcze młode, ale już nie nastolatki. Jak się ubieracie, bardziej klasycznie czy dalej nosicie młodzieżowe rzeczy?

Gość gość
Dużo wniosłaś do tematu

Gość gość
Skorzanna mini rajstopy kabarytki szpilki z cwiekami bluzka obcisla ze tchu az brak zakiecik z cekinami

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
gość dziś - czyli?

Gość gość
Worek wełniany.

Gość gość
Dziekuję, że podbijasz temat. Myślę, że ktoś w końcu odpowie normalnie :)

Gość gość
Sportowan elegancja :) bardzo lubie kobieco, ale wygodnie. Przyznam, ze latem wole szorty, anizeli moni, ale ze spodnicami sie tez zaprzyjaznilam :)

Gość gość
Dziękuję za wpis :) Też preferuję szorty latem - spódnice i sukienki są fajne, ale nie założyłabym sukienki tak krótkiej jak szorty

Gość gość
Normalnie. Tak jak wcześniej.chociaz teraz więcej kolorów. Wcześniej jedyny słuszny kolor to czarny.

Gość gość
Ja orzyznam Ci sie, ze mam taka sukienke obcisla, ze siega za tylek :P tylko tylek zaslania, jest fajna, jak sie idzie na basen, ale do tramwaju bym raczej w takiej nie weszla.

Gość gość
Jeansy koszula, lub tshirt i jakis swetr.

Gość gość
Dla mnie krótkie sukienki do połowy uda są ok, ale muszą być na tyle długie żeby wszystko zasłaniać jak siadam/kucam. Mam wielki tyłek i cały czas bałabym się, że coś się podciągnęło do góry :P

Gość gość
Szare jeansy,biała bluzka ,seksowna czarna kurtka,botki na słupku, torebka z cwiekami

Gość gość
gość dziś - bardzo fajny styl :)

Gość gość
Mam dużo koszul w kratę, dżinsy przeważnie w ciemnym kolorze,( dobrze skrojone dla mojego małego tyłka;/, szare czarne spodnie(z tych lekko modelujących Lubię też długie swetry/sukienki, do których zakładam leginsy(po domu) i rurki. Na teraz długi czarny płaszczyk, długie kozaki, botki do kostki, torba tylko i wyłącznie duża. Nadal lubię arafatki, trampki, ramoneski, lekkie sukienki do połowy uda, przed kolano ale i długie, do ziemi. Kolory dominujące to czerń, czerwień, fiolet, odcienie szarości, brązu, królewski błękit.

Gość gość
A co uwazacie o skorzanym spodniach?? Ja raz takie mialam, tzn dalej mam, to jak szlam chodnikiem, jakis sfrustrowany mocher tak na nie spojrzal i popatrzyl na mnie, wyczulam, ze miala baba jakies waty :)

Gość gość
20:12 Dla mnie spoko, sama takie mam ;-) Moherami się nie przejmuj. Zapomniał wół jak cielęciem był.

Gość gość
Hmm ja mam 25 lat i moj standardowy strroj to zawsze jeansy + tshirt np z spidermanem, batmanem lub jakims glupim obrazkiem (mam bluzke z hotdogiem np). Ew jeansy i sweterek. Mam jedno dziecko i mama i maz mi cisna ze ubieram sie jak 14latka ale jak zaloze sukienke i obcasy to mam wrazenie ze wszyscy sie na mnie gapia i sie czuje nieswojo :( mam nawet ok figure dlugie nogi ladna talie ale dosc duza pupe. Co robic by sje przelamac co do ubioru? Jak sie ubierac adekwatnie do wieku? :(

Gość gość
Ja mam 31 a ubiór.. jeansy t-shirt mokasyny czy japonki latem, zima i jesienią trampki i botki na płaskim. Do tego skórzaną kurtka czy parka. Lubię też powyciagane za duże swetry i bluzki oversize. Jeansy rurki często dziurawe, koszule w kratę- uwielbiam. Przydałby sie bardziej kobiecy look zwłaszcza że jestem mama dwójki dzieci Ale mam pracę która sprzyja wygodnemu ubiorowi no i w takich zestawach czuje się najlepiej.

Gość gość
20:18 dziekuje, tez mi sie bardzo podobaja :) one by najchetniej kazaly czowiekowi chodzic w golfach po szyje, oczywiscie nie wszystkie, sa starsze panie kochane niektore :) a co sadzicie o koszulach w krate wciagnietych w rurki?? Fajny, luzny ubior na wiosne, a jednoczesnie kobiecy.

Gość gość
gość dziś - mam kilka par, ale ze sztucznej skóry (dobre na zimę), w planach zakup spodni z prawdziwej. gość dziś - ubieraj się tak jak lubisz, ale jeżeli Ty sama chcesz założyć sukienkę i obcasy to powoli, nie wszystko na raz :) Dodawaj nowe elementy ubioru aż się przyzwyczaisz.

Gość gość
Mnie się bardzo koszule w krate podobają, za to mój mąż ich nie znosi. Normalnie nie komentuje moich ubrań, ale tych koszul nie może przełknąc i syczy jak jakąś zakładam :D

Gość gość
20:38 Po raz drugi...dla mnie bomba;-) sama właśnie tak chodzę ;-)

Gość gość
Ja wlasnie tez tak lubie, juz sie nie moge doczekac wiosny!!:)

Gość gość
a ja lubię koronkowe sukienki, mam w tej chwili tyle, że mogłabym kilka tygodni tylko w nich chodzić - i prawie wszystkie czarne (jedną mam taką ciemno "buraczkową")

Gość gość
A co powiecie o dlugich do kostek, lekkich spodnicach? Tzn takich MAXI? Ja uwielbiam :) mam taka biala, z czarnym paskiem, jest elegancka i wygodna. Mysle nad kupnem innej, w innym kolorze

Gość gość
Moim zdaniem świetne na lato - mam kilka ktore noszę do pracy poniewż czasem muszę zakrywać nogi.

Gość gość
Otoz to :) a stringi? Pytam zupelnie powaznie. Jesli juz nosicie, to do czego?

Gość gość
Do wszystkiego! To najwygodniejsze majtki :P