Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Religia

Polecane posty

Gość gość

Tutaj możemy wspólnie się modlić. Tutaj możemy prosić o modlitwę. Tutaj możemy umieszczać artykuły, filmiki, nasze rozważania - wszytko po to, aby innych zachęcić do wiary... Niechętnych, wrogów i bluźnierców, bardzo głosu w tej dyskusji nie zabierali.

Gość gość
ave satan

Gość gość
*bardzo proszę, aby głosu w tej dyskusji nie zabierali. (przepraszam za pomyłkę)

Gość gość
Ave Maryja! Chwała Ojcu i Synowi i Duchowi Swiętemu, jak była na początku, teraz i zawsze i na wieki wieków. Amen

Gość gość
ave ave satan

Gość gość
Święty Michale Archaniele! Wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.

Gość gość
tutaj jest forum dotyczące miłości jak chcesz sie modlić to zrób to tak jak radził Jezus w ewangeli Mateusza 6.6

Gość gość
Bóg jest większy od opętanych! I co to za forum, o jakiej milości? z udziałem opętańców??? lepiej stąd isć!

Gość gość2017
Koleżanko / Kolego , Gimbazie nie przetłumaczysz :)

Gość gość
szukam kogos kto moglby mnie dobrze skontaktowac z tymi Kosmitami czy duchami, bo zostalem prawdopodobnie zataakowany przez nich, a Ci tak zwani Kosmici moga miec dostep do prawdziwego swiata i mnie tam przeniesc bo tak jak Elon Musk, ja uwazam ze zyjemy w jakims symulatorze zycia sterowany przez ludzi albo super komputer kwantowy stworzony przez ludzi czy kosmitow, ktory mogl wymknac sie ludziom spod kontroli, a ja musze wykonac jakies zadanie np skok z okna badz zjesc np jakis narkotyk zeby przeniesc sie z powrotem do prawdziwego swiata. Obecnie na głowie urosly mi dziwne guzki a jest to zwiazane z atakiem tych kosmitów. Obecnie raz postrzelilem sie w glowe pistoletem, kula dziwnie sie od glowy odbila, w ogole czaszki nie przestrzelila co jest bardzo dziwne bo to byl prawdziwy pistolet, ale nic sie nie stalo, tylko mam krwiaka i wieksze guzki(przed postrzeleniem tez mialem te guzki)

Gość gość
szukam kogos kto moglby mnie dobrze skontaktowac z tymi Kosmitami czy duchami, bo zostalem prawdopodobnie zataakowany przez nich, a Ci tak zwani Kosmici moga miec dostep do prawdziwego swiata i mnie tam przeniesc bo tak jak Elon Musk, ja uwazam ze zyjemy w jakims symulatorze zycia sterowany przez ludzi albo super komputer kwantowy stworzony przez ludzi czy kosmitow, ktory mogl wymknac sie ludziom spod kontroli, a ja musze wykonac jakies zadanie np skok z okna badz zjesc np jakis narkotyk zeby przeniesc sie z powrotem do prawdziwego swiata. Obecnie na głowie urosly mi dziwne guzki a jest to zwiazane z atakiem tych kosmitów. Obecnie raz postrzelilem sie w glowe pistoletem, kula dziwnie sie od glowy odbila, w ogole czaszki nie przestrzelila co jest bardzo dziwne bo to byl prawdziwy pistolet, ale nic sie nie stalo, tylko mam krwiaka i wieksze guzki(przed postrzeleniem tez mialem te guzki) moj email: magdapl123@gmail.com

Gość gośćonanista
Rzygam na religie...moge wam nasrac do ryja :)