Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce się z nim kochac

Polecane posty

Gość gość

No więc zacznę od tego że udzielał mi korepetycji z języka angielskiego i jasno dawał do zrozumienia że chciałby czegoś więcej..

Gość gość
Szalony pomysł

Gość gość
W tamtym czasie byłam w związku więc nie reagowałam na to w żaden sposób... Teraz jednak żałuję bo chciałabym przeżyć z nim sex, który biorąc pod uwagę jego wygląd i charakter byłby pewnie nieziemski.. Często marzę o nim i wspominam jak mnie dotykał... Kusi mnie żeby się do niego odezwać.. I dać mu to czego wtedy chciał.. Spróbować nawiązać z nim kontakt, czy lepiej już tylko marzyć o nim.. Dodam że obecnie on jest już dużo po 30... Co sądzicie?

Gość gość
ja tez się uczyłam języka migowego bo on był nieśmiały i pokazywał mi gestami co mam robić ja byłam temu wbrew to on stwierdził że nie bedzie ze mną rozmawiała bo nie ma o czym ja skonczyłam niewiele z tego rozumiał ale mieliśmy pola styczne i on z tego korzystał tzn opierał się łokciami o moje plecy i coś rysował na tablicy stałam tyłem i nie uważałam na lekcji wfu to były ciekawe wykłady potem odlecial paralotnią

Gość gość
Proszę o porady.. Czuję że jestem na niego strasznie napalona i że byłoby nam razem jak w niebie...

Gość gość
Co za problem? Rozkadasz nogi i jazda.

Gość gość
A kiedy to było? Dawno? Wiesz że jest sam?

Gość gość
To było jakieś 3 lata temu... On dalej jest sam, tylko że ja już nie.. Mam kogoś na stałe.. I tutaj jest mały problem... :-(

Gość gość
A może to nie pożądanie a miłość?