Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Półki bardzo szybko się starzeją...30 latka to już stare próchno z bachorami

Polecane posty

Gość gość

Po ślubie i porodach, koszmar jakiś, 30 letnie matrony

Gość gość
Pfff a faceci? Większość facetów lysieje po 30stce i robią im się piwne brzuchy, oblechy często z buraczana twarzą blee. Ale typowy nieatrakcyjny burak-hipokryta to chciałby seksbombe co najmniej 8\10. Taaa chciałoby się :D

Gość gość
Trzeba regularnie konserwować drewno, wtedy półka nie będzie tak szybko próchnieć

Gość gość
W sumie to, co powiedziałeś, to komplement. Owszem, po 30 większość kobiet jest już dojrzała i odpowiedzialnie zajmuje się domostwem. Za to facet pozostaje dziecinny i niepoważny, jak dzieciak. Jest leniwy, nie pomoże w domu, ale dodatkowo jeszcze nasyfi.

Gość gość
Dziecko do 30stki to raczej nie jest oznaka dojrzałości, wręcz przeciwnie.

Gość gość
gość dziś Zależy od jednostki. Przy czym twoje zdanie jest subiektywne i niewiele warte. Wypowiadasz się z perspektywy faceta, który nie może sobie znaleźć odpowiedniej kobiety do łóżka, a to pobudki wyjątkowo żałosne. Także masz całkowicie skrzywiony obraz sytuacji i generalizujesz.

Gość gość
30 latka moze wygladac zarowno jak super laska np. Marta Żmuda Trzebiatowska, jak i jak matrona. To zalezy od konkretnego rpzypadku :)

Gość gość
emerytki w akcji ☺

Gość gość
Np. jedna w wieku 30 lat bedzie wygladała na 25, a inna na 40

Gość gość
30 latka stara? Może w ciemnogrodzie zwanym Polską tak, ale mieszkalam w UK przez 3 lata i tam 30 latkowie nie ida na emeryture :P No ale to wszystko zalezy od kraju i mentalnosci np. w Afryce w jakiejs zapadles wiosce juz 20 latka to matrona z pieciorgiem dzieci, w Polsce 30 latka, a w rozwinietych krajach jest juz inne podejscie

Gość gość
Każdy się starzeje. Ja jestem po 40 i owszem wyglądam na swoje lata, ale moi znajomi koledzy wyglądają pewnie starzej ode mnie. Ja mam kilka pierwszych siwych włosów, a oni albo 3/4 włosów jest biała albo głowa mocno łysiejąca. Jeśli chodzi o pomarszczenie twarzy to jest podobnie jak z włosami.

Gość gość
Muszę niestety potwierdzić, moje półki już wyglądają całkiem inaczej niż w dniu zakupu

Gość gość
Nie odpisujcie temu debilowi, od tych tematów o kobietach po 30, Przecież widać że to jakiś psychol nieudacznik. A wy tracicie czas na rozmowy z czymś takim.

Gość Teppic   No1
Bzdura totalna, moje półki od 6 lat dźwigają moją przepastną biblioteczkę, a są w domu i takie, które robią to od ponad 20 lat. Próchno... też coś.

Gość gość
Moje półki w domu też ok , a i dzieci nie mają

Gość gość
Nie kazda 30 latka musi wygladac staro, a nawte nie kazda 40 latka ;) wystarczy popatrzec na Japonki i niektore slawne aktorki

Gość gość
Pitolisz, ja mam 40letnią półkę i trzyma się za\j\e\b\iście :classic_cool:

Gość gość
Wg mnie polki starzeją się ładnie o.ile nie jakieś z patologi. Co do panów to jest właśnie porażka. Jak byłam mlodsza wybierałam parę lat starszych a teraz mam mlodszego.

Gość gość
I love you so so ja chcę banana zjeść sobie zamiast bałwana

Gość gość
ciekawe jak będą wyglądać za kilka lat te młode, sexy zaj.... dziewczynki, które myślą że zawsze takie będą:) ( niech zgadnę- teraz selfie a potem se-puku)

Gość gość
Mężczyźni po 30 wyglądają jak g****o za przeproszeniem