Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zaczac sie masturbowac podpowiecie czym

Polecane posty

Gość gość
Ile cm moge włożyć do niej

Gość Iwona207
@ gość dziś Moze bysmy razem sie zabawily x To do mnie? XD Ja nie jestem lesbijką. Napisałam tylko, że kiedyś miałam fantazyjkę z panią od gimnastyki. Bardzo przyjemną fantazyjkę :) Niewykluczone, że jeszcze kiedyś do niej wrócę. Tylko musiałabym zmienić scenerię. Nie chcę już tego robić w ciasnym magazynku sportowym gdzie pachnie starą gumą, a my zamknięte od środka kochamy się na przykurzonym materacu. Tym razem niech będzie normalnie na sali gimnastycznej. Jesteśmy tylko we dwie. Ona daje mi jakieś wskazówki techniczne przed zawodami. Prosi bym stanęła na rękach. Arekuruje łapiąc moje bose stopy i ustawia mi nogi idealnie w pionie. Powinno to portwać chwilę a jednak nauczycielka nie puszcza. Czas płynie. Głowę mam na dole lecz nabieram dziwnego przekonania, że ona właśnie spogląda z góry prosto w moją cipkę. Nie widzę jej twarzy ale po prostu wiem to. W końcu jedna z jej dłoni puszcza łydkę i za chwilę - nie do wiary - czuję dotyk między udami. Czuję jak cienki pasek materiału zostaje odciągnięty znad krocza. Moja cipka jest teraz odsłonięta. Stoję nadal na rękach, policzki zaczynają mnie piec, za drzwiami słyszę harmider uczniów lecz boję się cokolwiek zrobić nawet gdy kobiecy palec przesuwa wzdłuż intymności. "Przyjemnie?" - dobiega mnie z górypytanie. Chyba zacznę spisywać swoje fantazje bo aż wilgotnieję od własnych myśli :) :)

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Jakie jeszcze masz fantazje sama juz mam mokra

Gość wampirek26
Gosc 26 a ty ? iwona pieknie piszesz :) az chce sie czytac ;) Moze jakis wspolny mail i prowadzenie rozmowek w trojke ;)

Gość gość
Wampirek chce nam sie dobrac do c**ek

Gość wampirek26
Fantazje sa mile i przyjemne :) Dobrze tak pomarzyc . Pewnie, zauroczyc, posmakowac waszej krwi i pobawic sie waszymi c*pkami. Moja fantazja to w winda w hotelu. Jestem na parterze, chce dostac sie do mojego pokoju, ktore jest na ostatnim pietrze, wiec wchodze do windy. Za plecami moimi podbiega piekna kobieta. Ubiorem przypomina sekretarke albo biznesswomen. Krotka czarna mini, biala koszula z rozpietymi guziczkami w ktorym widac biust. Gabie sie w nia a onawidzac to delikatnie podnosi kawalek materialu ukazujac ze ma na sobie czarne ponczoszki. Druga dlonia dotyka moich ust na znak ciszy .... nastepnie pochyla sie do mojego uszka szepczac 666 to moj nr pokoju....

Gość gość
Kochani co moge włożyć sobie do cipki

Gość wampirek26
Swieczka, szminka, wazywa (ogorek, marchewka owinieta w kondon) jezyczek drugiej osoby, paluszki swoje ;) Nic innego nie przychodzi mi do glowy ;)

Gość gość
Sprubuje wieczorem jak gleboko moge zaglebic

Gość gość
na początek weź na próbę coś cienkiego i długiego ciekawe ile ci sie zmie.ści

Gość wampirek26
Tak z ciekawosci ile masz lat ?

Gość gość
17 sprobuje wieczorem tylko co cienkiego

Gość wampirek26
Powodzenia ;)

Gość gość
wejdź do kuchni i rozejrzyj się tam jest kilka rzeczy które mogą się nadać

Gość gość
Moze kredka

Gość gość
możesz zrobić kilka fotek z próby i wrzucić tu

Gość gość
kredka może być za krótka a poza tym jest dosyć ostra

Gość Iwona207
@ wampirek26 dziś Gosc 26 a ty ? iwona pieknie piszesz usmiech.gif az chce sie czytac oczko.gif x Dziękuję :) Zawsze mam 5 z opowiadań na polskim :)

Gość wampirek26
Iwonko pogadamy na mail ? Ile latek ?

Gość Iwona207
Przepraszam za nieobecność. Tak mnie podkręciła ta wizja z nauczycielką, że nie wytrzymałam i musiałam ją rozwinąć i wiadomo czym się to musiało skończyć ;) Nieziemski orgazm. Może jednak jestem lesbijką skoro już drugi raz wyobraziłam sobie jak to robię z kobietą?

Gość gość
iwona a lubisz byc zgwalcona?

Gość wampirek26
Moze pomysl jak bys szczytowala gdyby pomogl ci swoim jezyczkiem ;p

Gość Iwona207
@ gość dziś iwona a lubisz byc zgwalcona? x Rozumiem, że chodzi tylko o fantazje. Czy lubię aż tak bardzo to może niekoniecznie ale zdarzało mi się wyobrażać coś na kształt molestowania. Stoję w zatłoczonym autobusie i nagle czuję dotyk na pupie. Początkowo nie zwracam uwagi myśląc, że to przypadek, bo przecież jest tłoczno i każdy o każdego się opiera. Jednak dotyk powraca, powtarza się, wodzi przez sukienkę po pośladku. Zerkam w dół i widzę jak siedzący obok facet cofa rękę. Nie patrzy na mnie tylko gdzieś w okno, jakby to nie jego ręka była przed chwilą. Chcę mu zwrócić uwagę lecz robi mi się głupio. Nie trzeba wywoływać afery. Poza tym on już zabrał rękę. Stoję więc dalej chcąc wierzyć, że on tak nieświadomie... Jednak nie. Znowu to czuję. Spoglądam na niego lecz on nadal siedzi z głową zwróconą w bok na szybę. Tym razem nie zabiera już ręki. Policzki zabiegają mi purpurą bo czuję jak pnie się palcami po wewnętrznej stroną uda pod sukienkę. Nie wiem czemu po prostu nie krzyknę i nie opierdolę go na cały autobus. Boję się. Boję nie tyle jego co plotek. Przecież tu jedzie tylu znajomych. Wszyscy będą mówić o tym. Taki wstyd. Uda zwierają mi się odruchowo gdy obce palce docierają do bielizny. Zamykam oczy nie wierząc, że to się dzieje naprawdę. Chciałabym przejść w inne miejsce ale niepodobna w takim tłoku. Jeszcze tylko kilka przystanków. Jakoś wytrzymam... Powieki otwierają się gwałtownie gdy męskie palce wślizgują się pod majtki. Spoglądam ponownie na mężczyznę lecz on siedzi jak gdyby nigdy nic. Nawet nie patrzy w moją stronę. Policzki pieką mnie jak cholera lecz nie robię nic, absolutnie kurfa nic, nawet gdy wodzi palcami od cipki aż po odbyt. Chciałabym jakoś to zastopować, powstrzymać go lecz boję się choćby drgnąć. Zwieram tylko pośladki lecz niczym to skutkuje. Cichy jęk wyrywa mi się z ust, gdy męski palec znajduje wejście do pochwy. Kobieta przede mną odwraca głowę i patrzy czemu jęknęłam. Widzi moje spłonione policzki, a ja widzę zaskoczenie w jej oczach. Staram się nie dać poznać po sobie jak cierpię, gdy palec wciska się boleśnie we mnie. O bosz, jak to boli... I jak bardzo jest przyjemne! Palec zaczyna poruszać się w górę i w dół, a ja muszę wstrzymać oddech by znowu nie jęknąć. Jeden przystanek, drugi, światła na skrzyżowaniu, obce twarze dookoła i ten cholerny paluch w moim wnętrzu. Poszerzam rozkrok czując, że robię się morka. Nieoczekiwanie za oknem dostrzegam mój przystanek. Powinnam wysiąść lecz ku własnemu zaskoczeniu nie ruszam się z miejsca. Fala orgazmu już wzbiera na daleko horyzoncie. Teraz już za późno. Chcę by dokończył. I dokańcza. Autobus rusza a ja szczytuję nie dbając o jęk i o babę, która znowu się odwraca zdziwiona.

Gość gość
To co proponujecie bym sobie wsadzila

Gość gość
Kolcztkę!

Gość gość
Tarkę do warzyw

Gość gość
to co znajdziesz,długiego,cienkiego i gładkiego

Gość gość
Kredka szminka

Gość gość
Nie zapomnij o fotkach:)