Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majeczka222

Skuteczny sposób na białe zęby

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Nie od dziś wiemy że piękny uśmiech to połowa sukcesu :). A więc chciałabym zapytać co wy stosujecie na piękne białe ząbki, jak je wybielić bez wizyty u stomatologa jednocześnie nie uszkodzić ich???. Dzięki

Gość gość
Polecam zainwestować w węgiel wybielający zęby od razu zmikronizowany (tabletki też możesz kupić i rozgniatać je w moździerzu, ale jak dla mnie za dużo babraniny i moździerz do wyrzucenia, bo go nie domyjesz!!). Fajnie czyści zęby, stosuję od czasu do czasu gdy mam widoczny osad z kawy a kawę wielbię, więc mam ciężko ... Polecam https://wieczniemloda.com/produkt/zestaw-paski-wybielajace-zeby-wegiel-wybielajacy-zeby-promocja Tu masz w zestawie z paskami, ale niekoniecznie. Osobiście próbowałam nakładek z Białej Perły ale byłam średnio zadowolona, miałam takie uczucie chłodu na zębach i dorobiłam się szybko nadwrażliwości :/

Gość gość
09:46 a nie wpadłaś na pomysl, zeby zamiast kamiennych tabletek kupować kapsułki? Autorko, nie przepłacaj, bo te wszystkie węgle, którymi tu spamują, to to samo, co węgiel aktywowany z apteki na problemy gastryczne. Ja kupuje kapsułki, otwieram, na szczotkę i myje. Myć trzeba ok 4 minut. Na moje oko działa, ale trzeba go używać ciagle. kupiłam tez accelator z blend a med, bo miał fajna promocje w rossman (z 18 na 10 zł) i troche działa. A co jesCze z domowych - moja siostra stosowała sodę, ale mowi, ze efektów nie widziała, a soda ma działanie ścierające i ściera szkliwo. Polecają jeszcze Cynamon, ale nie wiem czy działa, bo nie próbowałam:)

Gość gość a
Biała perła wybieliła mi zeby, ale ten żel był tak silnie "żrący", ze bardzo pękały mi kąciki ust:O chyba przez to nawet nie dokończyłam, A miałam ten zestaw 10 dniowy bodaj

Gość cukierek24
ja używam pasków wybielających do zębów firmy crest. Nie można jednak przesadzać z ich używaniem, bo tak jak Panie wcześniej wspomniały bardzo szybko można nabawić się nadwrażliwości. Polecam zrobić sobie jednorazową "kurację" paskami - tzn. używać ich godzinę dziennie przez tydzień, a następnie dla podtrzymania efektu płukać usta nierafinowanym olejem kokosowym :)

Gość gość
cynamon?? dajcież Panie spokój :) A kapsułki z węglem próbowałam, ale czy ja wiem, czy wychodzi ekonomiczniej niż taki gotowy węgiel w proszku dostępny w tym 2 komentarzu? W tej kapsułce jest przecież mało węgla.

Gość gość
pasty weglowe

Gość gość
Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
jestem higienistką, nie wybielicie w domu zębów w żaden sposób, mozecie co najwyzej zniszczyc szkliwo uzywajac mocno ściernych past. Tylko profesjonalne zele wybiela Wam zęby