Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat czuje się stara

Polecane posty

Gość gość

przygnebia mnie fakt, ze juz nigdy nie bede miala 18 czy 20 lat...

Gość gość
Poczekaj az bedziesz miala 40

Gość gość
Ja mam 42, za moment 43 :) Mama bardzo małe dzieci, nie czuję się staro w ogóle. Do tego bardzo młodo wyglądam :))) choć siwy włos się znajdzie :)))

Gość gość
Ja też mama 25 i płakać mi sie chce jak o tym pomyślę, tym bardziej że koleżanki już po ślubie, część ma dzieci, a ja mieszkam z rodzicami, skończyłam studia ale mam problem ze znalezieniem pracy, chłopaka niby mam ale jemu się do niczego nie śpieszy. Czuję sięprzegrana

Gość gość
Niestety w naszym kraju kobieta ktora ma 25 lat to strare prochno,powinna miec juz dawno meza i conajmniej trojke dzieci..

Gość gość
A ja mam 32 lata i czuje się młodo ,moja mama ma 70 i też mówi że nie ma zamiaru staro się czuć.Starosc to stan umysłu :)

Gość gość
Ja mam 39 i absolutnie nie czuję się stara, więc co to za z d**y tekst 'poczekaj do 40tki' ? A co to 40tka, koniec życia ? :O Poczatek wieku średniego, raczej. To co ma powiedzieć 60ciolatka ? :O Ja piernicze, co za mentalność. Wszystko jest w głowie. Znam pełne energii, zadbane 50ciolatki i rozlazłe, roztyte 20tki.

Gość gość
Nie przejmuj się :) Ja jak miałam 25 lat to czułam się staro, bo to już ćwierćwiecze. Teraz mam 41 lat i czuję się młodo :) 25 lat piękny wiek :)