Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle laskotanie w gardle

Polecane posty

Gość gość

Pojawilo sie z dwa miesiace temu, nie jako efekt infekcji gardla raczej. Meczy mnie caly dzien, kaslanie nic nie daje, laskocze dalej wiec staram.sie tego nie robic bo jestem nauczycielem i gardlo mam podraznione wtedy. W ciagu dnia czuje nieraz jak odrywa sie jakas wydzielina w malutkiej ilosci ale ten kaszel i tak jest ogolwm zaraz suchy. Potem przeszlo ale wrocilo po krotkiej grypie. I tak znow trzyma pare tyg. Robiw badania do pracy czekam na wynik przeswieltenia pluc. Troche sie martwie. Jedyne co zauwazylam zw na dworze jest mi jakby lepiej mniej czujw to laskotanie. A druga rzecz to to, ze zaczelo aie od tego ze podczas zmywania paznokci podraznil mnie zmywacz bo od niego zaczelam.kaslac. potem zaczelo sie to ciaglw laskotanie. Rowniez byle co potrafi mi to gardlo podraznic ze to laskotanie przeradza sie w kaszel np okruch bulki albo b zimny powiew.powietrza. co ro moze byc ;((

Gość gość
zespol zatokowo-oskrzelowy

Gość gość
Ale wlasnie w nocy jest ok rano jak wstaje jest ok po chwili czuje taki ciezar jakby w tchawicy i laskotanie i sie zaczyna. Ogolnoe sobie przypominam ze mkalam.kiedys okresowo ppranny kaszel zaczynalo sie sucho mijalo gdy odkaszlnelam wydzieline ale durna sie tym nie zajelam pewnie dlatego ze potem.przez reszte dnia bylo ok.

Gość gość
brałaś w ostatnich 3 latach antybiotyki?

Gość gość
Przed cc mialam jakis podany chyba bo gbs i tak chyba jak zab mialam zwpsuty to tez