Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje że się dusze

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuje porady. Po tytule może myślicie że chodzi o związek. W tym przypadku nie. Jestem 30 letnią singlielką, parę miesięcy temu rozstałam się z facetem, nieważne. Chodzi o to iż nic nie sprawia mi przyjemności. Czuję że stoje w miejscu nie żyje tak jak powinnam. Chodzi o to iż moi znajomi są zainteresowani tylko wyjściami do klubów, zakupy itd. Nie mam nikogo z kim mogłabym pojechac na wycieczkę za miasto, w góry, pozwiedzac nowe miejsca itd. Z drugiej strony jestem trochę nieśmiała i ciężko mi to robic samemu. Przytłacza mnie też moja praca, i miasto. Nie wiem może potrzebuje zmiany, ale gdzie? Przytłacza mnie to że musiałabym gdzieś zaczynac od nowa, z drugiej stony niby mam tyle możliwości bez żadnych zobowiązań i i ch nie wykorzystuje. Przeżywam jakiś kryzys, czy ktoś miał podobnie może coś doradzic?

Gość gość
zostań kochanką.

Gość gość
Mialam tak samo, kolezank interesowaly jedynie domowki, ogladanie filmow i ewentualnie jakis pub, a ja wolalam wycieczki za miasto, koncerty rockowe, festiwale, morze, gory.jezdzilam wiec sama.niestety wiekszosc kobiet ma wrodzone upodobanie do siedzenia w domu, a jak zaproponujesz ruch to im joga i silownia pasuja, ale nie jazda na rolkach czy wycieczka rowerowa.zwlaszcza tradycyjne polki by wogole w wolnym czasie nie opuszczaly domu, a jak juz to gdzies pod dach, jakie kino, pub czy w innym domu nasiadowka.ciezko bedzie znalezc kolezanki do wypadow za miasto, mysle ze 1% kobiet to lubi, a reszta o ile singielki wola biadolic przy kawie ze im zegar biologiczny cyka w wieku 25 lat