Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak kobieta już traci urodę to co ją napędza do życia?

Polecane posty

Gość gość

jak ma zmarszczki i przestaje być widoczna? wiem, ze uroda to nie jest sens życia, ale ciekawi mnie co daje radość kobietom jak sa już starsze? Wcześniej cieszyło je powodzenie, a teraz co sprawia, ze są uśmiechnięte?

Gość gość
Nienawiść która wypełnia im żyły jadem

Gość gość
Inne wartosci moze ? Np rozwoj intelektualny,madrosc ? Przewaznie kobiety,ktore za mlodu byly bardzo atrakcyjne i mialy duze powodzenie,tak nie przezywaja :) Bo byly podziwiane i adorowane i zaakceptuja ze spokojem raczej,ze kiedys nadejdzie kolej na inne atrakcyjne dziewczyny :)

Gość gość
gość dziś Nienawiść która wypełnia im żyły jadem x Dlaczego nienawisc ?

Gość gość
Emerytura z zusu

Gość gość
14:38 Jak ty nienawidzisz,to nie znaczy,ze kazda inna tez.

Gość gość
twoje głębokie spier)dolenie je napędza :) Az chce sie życ, jak sie widzi takie góówno

Gość gość
co sprawia że są uśmiechnięte? takie puste dopy jak ty :)

Gość gość
Byłam bardzo ładną dziewczyną. W wielu 30 lat zachorowałam na raka. Teraz mam 37 i nie jestem brzydka ale bardzo zniszczona. Dla męzczyzn totalnie przezroczysta. Do zycia napędzają mnie dobre wyniki na kontrolach, mąż który mnie kocha, dzieci, ciekawa praca i że moge sobie cos zaplanowac a potem to zrealizowac, urządzic kupic ,osiągnąć. Chyba ta sprawczość daje mi najwiecej radosci.

Gość gość
No i juz sie zaczyna ublizanie..;)

Gość gość
Ubliżanie zaczęło się od górnego wpisu autorki, ze co stare pomarszczone baby mogą mieć za powód do radosci. Odpowiedź: świadomość że autorka też będzie stara i pomarszczona a nawet jak jeszcze teraz nie jest to i tak jest mopem bez życia i szukania wad u innych.

Gość gość
Ja mam 50 lat prawie i nadal sie za mna ogladają, ale ja poprawiałam urode u lekarza med. estetycznej z umiarem ,ale jednak i ogolnie bardzo dbam o wyglad

Gość gość
Ale gdybym nie dbała o siebie, albo miala dzieci moze tez bylabym niewidzialna dla mezczyzn, nie wiem. W kazdym razie oceniaja mnie na mniej lat niz mam, ale wydaje na swój wyglad dosc sporo kasy i duzo czasu mu poswiecam , wiec cos za cos. med. estetyczna duzo daje i to bardzo jesli jest stosowana z umiarem i przez dobrego lekarza

Gość gość
no to wklejcie juz tego linka do kliniki estetycznej , juz czas

Gość gość
gość dziś Przewaznie kobiety,ktore za mlodu byly bardzo atrakcyjne i mialy duze powodzenie,tak nie przezywaja usmiech.gif Bo byly podziwiane i adorowane i zaakceptuja ze spokojem raczej,ze kiedys nadejdzie kolej na inne atrakcyjne dziewczyny xxx A nie wręcz przeciwnie?...

Gość gość
gość dziś Ubliżanie zaczęło się od górnego wpisu autorki, ze co stare pomarszczone baby mogą mieć za powód do radosci. Odpowiedź: świadomość że autorka też będzie stara i pomarszczona a nawet jak jeszcze teraz nie jest to i tak jest mopem bez życia i szukania wad u innych. x Autorka zalozyla normalny temat nie ublizajac nikomu,ale ty widocznie masz potrzebe,zeby komus dowalic.Przykre.

Gość gość
15:07- nie bede nic wklejac bo nie robie tu reklamy ;) Po prostu ogolnie jestem zwolenniczka medycyny estetycznej w umiarkowanej ilosci, choc przy tym powinno sie ogolnie dbac o cere

Gość gość
Watek nie miał nikogo obrazić...

Gość gość
I kobieta wcale nie musi " tracic urody " z wiekiem, tylko potrzeba do tego trochę wysiłku jak zdrowa dieta, sport, dbanie o siebie, wydawanie troche wiecej pieniedzy na wyglad niz to było za mlodych lat

Gość gość
82 i wciąż piękna. Haha

Gość gość
Ja tez bylam kiedys bardzo ladna i przyznam szczerze, ze po kilkunastu latach bylam zmeczona ta ciagla adoracja. Teraz jestem stara, ale zadbana i usmiecham sie do ludzi a oni do mnie tez, wiec calkiem "przezroczysta" nie jestem. Szczescie mi daja sukcesy dzieci i milosc wnukow, ktore trzesa sie z radosci jak mnie zobacza. Bylam i jestem dobrym i pogodnym duchem czlowiekiem, a dobroc to jedyny skarb, ktory nie mija wraz z wiekiem. Zawsze lubilam ludzi (nawet tych wrednych z nieszczescia) i inni to czuja.

Gość gość
mi się zrobiły straszne zmarszczki pod oczami, bo mam tam bardzo cieńką skórę (nie mam tej warstwy tłuszczu co wszyscy) i strasznie to wpływa na wygląd twarzy :( nigdy nie paliłam, piję bardzo rzadko, nie opalam się i takie zmarchy:( jakieś rady?

Gość gość
Kobiety które nie urodziły w epoce gdzie uroda i wygląd zewnętrzny jest podstawą do istnienia mają zasadniczo wy/j****e na zmarszczki i podobne du/perele. Ich życiem rządzą inne wartości.

Gość gość
15:30- To zależy czy masz dołki pod oczami czy worki, ale wtedy w przypadku tzw. doliny łez czyli dołków warto zastosować kwas hialunonowy w dolinę łez, ewentualnie jeśli skory jest duzo można chirurgicznie sie tego pozbyc, ale to jest bardziej inwazyjne

Gość gość
Nigdy nie miałam powodzenia i nigdy mnie ono nie napędzało do życia. Cieszy mnie wiele rzeczy :)

Gość gość
15:37- kto co lubi, dla tej co ma to gdzies brak urody raczej nie bedzie problemem, ale sa i kobiety ktore walcza z uplywem czasu i niektorym to wychodzi np. Grażynie Wolszczak

Gość gość
gość dziś W ogóle Japonki dlugo zachowują mlodosc przez inan filozofie dbania o siebe niz my mamy xxx Nie kompromituj sie xD Byles/bylas w Japonii? Ja tak i to dlugo. Nawet polowa Japonek nie jest ladna. Te ladne w wiekszosci stosunkowo dlugo sie trzymaja, ale od pewnego wieku zwykle leca w dol na leb, na szyje, brzydna bardzo. Ty dajesz linka do babki, ktora nie jest przecietna kobieta, nie pracowala normalnie, jest zapatrzona w siebie, duzo inwestuje we wspomagacze - to nie ma nic wspolnego z natura ani “fillzofia dbania o siebie”. Aha, poza tym Japonki jak tamtejsze spoleczenstwo macza sie w goracych onsenach, jedza duzo potraw smazonych na glebokim tluszczu, nie dosypiana, a to bynajmniej nie sluzy urodzie. Jeszcze raz mowie, nie plec bzdur, nie kopiuj bzdur xD

Gość Carycka
Rozumiem, że autor pije do samotnych kobiet?

Gość gość
15:40- nie , nie byłam w Japonii, ale czytałam sporo o ich filozofii dbania o siebie ;) I znacząco się ona różni od naszej. Kolejnym przykładem, że jest możliwy świetny wygląd w wieku 50 lat jest np. Jennifer Lopez, tyle , że ona pewnie wydaje na tos