Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet: jak wygląda wasz facebook?

Polecane posty

Gość gość

Czy jesteście atrakcyjne? Czy faceci sami do was piszą, podrywają i zapraszają na randki?

Gość gość
Do mnie nikt nie pisze. Nie jestem atrakcyjna :(

Gość gość
nie mam konta na fb więc nie mam problemu z zawracaniem mi głowy

Gość gość
14:57 Ale dlaczego uważasz, że jesteś nieatrakcyjna? Ile masz lat?

Gość gość
82 el zdzisia :)

Gość gość
Odnosze wrażenie ze dla większości dziewczyn FB to narzędzie do złapania facetów, widać jak się staraja- ,,wydymane" usteczka, ostry makijaż, wypiete tylki, duże dekolty, przerobione zdjecia. Ma byc sexy, chcą kusic. Oczywiście im bardziej sexy tym więcej lajków ;). Ja mam zwykle, ładne zdjęcie z uśmiechem i delikatnym makijażem bez dekoltu (polubien jakieś 20 pare ale mam to gdzieś), w ogóle rzadko dodaje zdjęcia a inne ,,muszą" dodać cos co tydzień lub częściej, z kilometra widać ze chodzi im o zwrócenie uwagi facetów, śmieszy mnie to, wiem ze wielu facetów o takich laleczkach nie ma dobrego zdania...

Gość gość
moj fb to zbiorowisko mangi i anime :D

Gość Carycka
Ja nie mam fb

Gość gość
Tu autorka. Ja teraz nie mam zdjęcia, ale przez dłuższy czas miałam, ale nikt do mnie nie pisał. Z opowieści znajomych nie ma dnia żeby jakiś facet do nich nie zagadał. Ja nie jestem brzydka, ale pięknością też nie jestem, uważam, że na żywo wyglądam lepiej niż na zdjęciach.

Gość gość
Mam wszystko poblokowane, nie widać moich zdjęć, wpisów itd.

Gość gość
15 05 -jak ktoś jest ładny to nawet z delikatnym makijażem ma 200 lajkow.

Gość gość
Nie mam fb .

Gość gość
Po ch.. wrzucac zdjecia dla obcych ludzi ?

Gość gość
dziś Ja nie mam nawet tylu znajomych, bo nie trzymam tam byle kogo.

Gość gość
Biednie wyglada, bo mam tylko zdjecie profilowe plus zdjecie dzieciakow, ale to i udostepniane tresci widza tylko znajomi. Czasem jakis obcy facet napisze, ale mnie to nie interesuje.

Gość gość
15.53 a myślisz, ze to tylko od urody zależy? Od innych czynników tez, np czy jest się lubianym i popularnym. Ja nie mam zbyt wielu znajomych, w dodatku zawiodlam sie na niejednej osobie, pozrywalam kontakty z kilkoma fałszywymi i interesownymi koleżankami z którymi mam wielu wspólnych znajomych i szczerze to nie wiem co o mnie gadaja... Ale wole mieć mniej lajkow i spokojniejsza głowę niż zadawać się z fałszywymi ludźmi ;)

Gość gość
15.11 no wlaasnie, to tylko opowieści przechwalajacych się koleżanek, jakie to one ,,za...ste", maja tylu adoratorów...nie wiesz jak jest naprawdę. Może naginaja fakty, może raz na jakiś czas jakiś facet napisze do nich na FB a one się jaraja i opowiadają o tym tak jakby co chwile ktoś do nich pisał.

Gość gość1123
mialem kiedys dostep do fb swojej bylej, za ktora oglada sie 3/4 facetow na ulicy to miala chyba ze 100 wiadomosci od jakichs kolesi, zaczepek itd. ogolnie jak laska ma ustawiony status Wolna, kilka zdjec to ma wysyp adoratorow, ale twierdzila ze po samych zdjeiach z nikim nieznajomym by sie nie umowila a swoja droga zdjecia w dzisiejszych czasach maja niewiele wspolnego z rzeczywistoscia filtry powiekszajace oczy, wygladzanie rys twarzy, jakies rozmycia, wyostrzenia itp., mozna sie przejechac widzac pozniej laske na ulicy, ktora na zdjeciach byla 8/10, a na zywo nadwaga, 150cm, twarz jak inna osoba, dlatego nie radze zagadywac po fb nie widzac wczesniej laski na zywo

Gość gość
Mam na nim trochę zdjęć, ale od roku w ogóle go praktycznie nie używam. Nigdy nie pisali do mnie jacyś obcy kolesie, a nawet jeśli, to i tak nie sprawdzam skrzynki od nieznajomych. Ostatnie zdjęcie dodałam w grudniu, ale nie ma mnie na nim :) Staram się po każdej zmianie fryzury dodać fotkę, żeby mnie rodzina na weselach kojarzyła, bo widzą mnie tylko na fb :)

Gość gość
17:55 A jak wyglądała twoja była? Opisz mniej więcej