Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyłam mężowi romans i dziecko pozamałżeńskie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich serdecznie, utworzyłam nowy wątek, tamten był dośc długi i kontrowersyjne odpowiedzi w nim. Mamy sie dzis z męzem doskonale, wszystko co napisałam w tamtym mailu nadal jest aktualne. Mąż tylko sie z nią skontaktował i powiedział jej,ze dziecka nie chce zna,c ma wpisac swoje nazwisko bo swojego sobie nie zyczy. Bedzie jej wpłacał alimenty na konto i na tym koniec. Przyznał sie,że jest pewien,że to jego bo "jednak" nie był to zwykły skok w bok tylko coś dluzej..do małego kłamstwa jednak sie przyznał. A ja dalej tamtej dziewczynie cisnełam w smsach,np ,że wstyd jej pewnie na wsi życ jako panna z dzieckiem, po co uwodziła żonatego? teraz ma za swoje, pocisnełam jej,że jest ostatnia głupia bo uwierzyła w kity mego męża o miłosci,bo my bylismy szczęśliwi i jesteśmy nadal a ty bylas tylko odskocznią. Cieszy mnie to,że tak ją potraktował. Zasłużyla na to. Adwokata mamy wynajętego gdyby wytoczyła jednak sprawe w sądzie i o majątek. I niech to będzie przestroga dla wszystkich kobiet, które wierzą ,że "on od niej odejdzie "

Gość gość
Zenujaca jestes

Gość gość
O majatek to bedzie wojna po smierci meza, wiec sie przygotuj.

Gość gość
Wypierdalaj juz kurwo stad i zdechnij dziwko żałosna

Gość gość
Nie wierze , ze sa tak glupie kobiety . Brawo , wygralas wielkie g

Gość gość
Najgorsze ze zaraz sie tu zejdę jesCze głupsze kurwy co łykają te prowokacje. Nie wiesz szmato ze na wniosek sadu mozna zmusić facet do badań dna, jesli nie chce uznać dziecka i wtedy bedzie musiał je uznać? I ze ma pełne prawo do dziedziczenia? Jestes taka głupia kurwa niedouczona, Że do tej pory wychodzę z podziwu ile jeszcze bardziej tępych od ciebie te prowo łyknęlo :O

Gość gość
Ok wybaczylas twoja decyzja. Ale to ze nie chce znać swojego dziecka to bardzo źle o nim świadczy. To tak jakby Cię zostawił i wykazał z pamięci wasze dzieci. Du.pek i tyle. Tchórz i prostak. Jasne że tamtą to uwiodła a biedny mysio pysio nic nie mógł zrobić i sam mu stanął a ona wykorzystała sytuację. No weź... twoje życie twoja sprawa. I nie rozumiem po co piszesz na jadę. Chyba tylko po to żeby oczyścić własne sumienie i przekonać wszystkich naokoło nie wiem po co ze podjęłas słuszną decyzję ;/

Gość gość
Ale to jest ciekawy watek, tylko szkoda,że udzielają sie ludzie z wulgaryzmami zamiast spokojnie sie wypowiedzieć. Niech admin zablokuje takie wypowiedzi. Autorko rozumiem,ze planujecie kolejne dziecko. Po co by tamta dostala jak najmniej alimentów? Wy wcale nie chcecie by poszła do sądu i żebrała o 200zł, bo wiecej sąd jej nie przyzna. I po to wam kolejne dziecko?

Gość gość
Jeżeli mąż Cię zdradził, to może zrobić to ponownie.

Gość gość
Takiej jałomużny na dziecko jej nie przyzna.

Gość gość
przyzna,oni kombinuja by dostała jak najmniej kasy na to dziecko

Gość gość
prowo zdradzonej żonoy której mis poszedł do kochanicy :O

Gość gość
17:56 ty i tobie podobne jestescie takie głupie, ze az brak określeń:D wlasnie o takich jak ty pisałam - jak głupim trzeba byc, zeby uwierzyc w ta prowokacje? Gdzie autorka sie na byle czym wykłada, bo tak ściemnia, ze nawet nie zadbała o szczegóły, a wy debilki sie jaracie:D Swoją droga - strasznymi musicie byc k*****i, skoro bylibyście takie srogie dla tego hipotetycznego dziecka :O zdychajcie

Gość gość
ręce same opadają...

Gość gość
Autorka ma żal DUzy żal do tej kobiety, która weszła z buciorami w ich zycie i miała romans z jej męzem, musiala mu sie spodobac, pociagac go,...no i to dziecko, jego krew, to boli. WYśmiewanie jej od "panny z dzieckiem"pomaga jej choc troche w tym żalu

Gość gość
A czemu provo Mało to romansów i dzieci z tego? Mało to facetów, ktorzy wypierasją sie dzieci takich? Nie chca znać? mało to kobiet wybacza takie cos?

Gość gość
Ło matko,znowu to prowo,bo tamto moderacja usunęła. Tam slabo pisałaś,tu też cieniutkie to.

Gość gość
Ktoś durny podbił i tamto prowo jest,dzis po południu jakiś babiszon podpytuje co tam u autorki. A to może ona sama ze sobą już pisze?

Gość gość
A ja życzę temu maleństwu jak najlepiej,żeby rosło zdrowe a "tata" płacił do końca jego nauki. MOze to jest znak dla tego faceta,że niewarto zdradzać żony? Może i mówicie,że durne provo..ale może ktoś to przeczyta i wezmie z tego nauczke?

Gość gość
Jesli to prawda to życze temu dziecku jak najlepiej

Gość gość
21'06, tak, na pewno z kafe ktoś wezmie nauczke.

Gość gość
to jest provo ale porzuconej kochanki z bękartem

Gość gość
tak kochanki provo a nie żony. napisze jeden głupi post jako żona żeby później w kolejnych postach żonę wyzywać i tak pisze sama ze sobą

Gość gość
Nic nikomu nie udowodniłaś. Przegrałaś tak naprawdę. Będziesz codziennie patrzeć na niego i myśleć, że pieprzył się z inną, że o niej myślał, że chciał z nią być. Bo gdyby nie Twoje groźby to na pewno by do niej poszedł. A tak to Ty będziesz się z tym męczyć do końca życia. On i tak pójdzie w końcu do innej a Ty będziesz sobie pluła w twarz, że nie zaczęłaś sobie układać inaczej życia już teraz. A kwestia wyparcia się dziecka - totalny brak godności....

Gość gość
Witam. Owszem, męża nie wybielałam, też nie jest bez winy. Przyznał sie,że jest winny ale od razu na tamtą najezdzał,ze ona "też tego chciała" . Pokazywał mi zdjęcie brzuszka jakie mu wysłała, a ja jej wtedy ,zeby sie ogarneła i dałą sobie spokój z moim męzem. Wtedy zaczełam pisac jej smsy ośmieszające ją typu "Zostawił cie jak juz byłaś w ciązy, nic to ci nie mówi? Daruj sobie fotki, mąż mi o wszystkim mówi,ponoc był tak zauroczony tobą,ze nawet dziecko chciał mięć " I co olał cie i nawet nie chce cie widzieć na oczy. Pocisnełabym jej bardziej ale poczekam aż urodzi. I przejdzie jej "miłość" do mego męża, ktory jej kitów nawciskał by "zaliczyć"

Gość gość
Jesteś zalosna baba bez godności. Jeszcze nieraz mezulek Cie zdradzi bo taka jego natura, może innej jeszcze dziecko zrobi. Walcz z całym światem tak tak, ,,ośmieszaj" jego kochanki, pisz smsy ale w końcu przyjdzie taki dzień ze on zakocha się w którejś i Cie zostawi, ciekawe co wtedy zrobisz. Zwyzywasz kolejna i Ci ulzy? Mezulek śmieje się z Ciebie jaka naiwna jesteś

Gość gość
Ciekawe ile tym razem uda się nabic stron? a wy dalej lykajcie kolejne jej prowo.

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to naprawdę jesteś głupia i się nie szanujesz. Kochanka twojego meża to samo. A jemu się upiekło, chociaż to on jest winny...

Gość gość
Bo to głupia baba, ktora mysli,ze jak mężulek powie,ze kochanka to samo zło, że podła,ze to pomyłka, to żona czuje sie lepsza. To takie myslenie kobiety- niezostawiona przez męża, czuje sie 'lepsza" od kochanki, którą olał.

Gość gość
JAK TO mu sie "upiekło"?> On dostanie alimenty do 25 r życia tego dziecka,policzcie tylko ile kasy wyda "niepotrzebnie"/ Masakra